Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti vor să aplice legea la Constanţa

ro

12 Nov, 2018 00:00 3293 Marime text

Secţia pentru judecători din Consiliul Superior al Magistraturii va analiza, în şedinţa din data de 13 noiembrie, cererea Oanei Damian, judecător cu grad profesional de curte de apel, de la Tribunalul Constanţa, prin care solicită transferul la Curtea de Apel Constanţa.
 
Tot în şedinţa din data de 13 noiembrie, CSM va decide şi solicitarea Georgianei Anghel Tudor, din Curtea de Apel Bucureşti, de transfer la Curtea de Apel Constanţa.
 
De asemenea, Liliana Cătălina Duţu, din Curtea de Apel Bucureşti, solicită transferul la Curtea de Apel Constanţa.
 
Alina Gabriela Jurubiţă, judecător cu grad profesional de curte de apel, de la Tribunalul Constanţa, solicită transferul la Curtea de Apel Constanţa.
 
Lucian Jalbă, judecător cu grad profesional de tribunal, de la Judecătoria Mangalia, solicită transferul la Tribunalul Constanţa.
 
Adriana Ioana Sincu Badea, judecător cu grad profesional de tribunal, de la Judecătoria Constanţa, solicită transferul la Tribunalul Constanţa.
 
Delia Gherasim, judecător cu grad profesional obţinut cu data de 15 noiembrie, de la Judecătoria Constanţa - solicită transferul la Tribunalul Constanţa.
 
Isabela Stoian, judecător cu grad profesional de tribunal, de la Judecătoria Tulcea, solicită transferul la Tribunalul Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii