Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial Șeful APM Constanța și-a recâștigat definitiv postul de conducere! Va primi înapoi și onorariul avocatului (document)

ro

03 Nov, 2021 10:34 3669 Marime text

 
  • Decizia Curții de Apel a fost pronunțată în dosarul 4073/118/2020, de Secția a II-a Civilă, de contencios administrativ și fiscal a instanței, în completul C3 Recurs, format din magistrații Elisabeta Crihană, Andrea Bianca Andruș și Oana Damian.
  • Instanța de recurs a obligat ANPM și să-i achite șefului APM Constanța suma de 2.380 de lei, cu titlul de cheltuieli de judecată efectuate în recurs, reprezentând onorariul avocatului.
  • În Secțiunea Document puteți consulta Hotărârea 1758/2020 a Tribunalului Constanța, reconfirmată de Curtea de Apel Constanța.

Celzin Latif, șeful Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, și-a recâștigat definitiv postul de conducere, în instanță, după ce Curtea de Apel Constanța a respins recursul declarat de ANPM.

Decizia Curții de Apel a fost pronunțată în dosarul 4073/118/2020, de Secția a II-a Civilă, de contencios administrativ și fiscal a instanței, în completul C3 Recurs, format din magistrații Elisabeta Crihană, Andrea Bianca Andruș și Oana Damian.

Prin respingerea recursului declarat de Agenția Națională pentru Protecția Mediului, Curtea de Apel Constanța a menținut Hotărârea nr. 1758/2020 a Tribunalului Constanța, prin care Celzin Latif obținuse inițial anularea ordinului privind detașarea sa de la Constanța la Dâmbovița.

Totodată, instanța de recurs a obligat ANPM să-i achite șefului APM Constanța suma de 2.380 de lei, cu titlul de cheltuieli de judecată efectuate în recurs, reprezentând onorariul avocatului.

Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă. Redăm, în continuare, minuta hotărârii Curții de Apel:


Dec. nr.1273/01.11.2021 Respinge recursul ca nefondat. Obligă recurenţii la plata către intimat a sumei de 2380 de lei, cheltuieli de judecată efectuate în recurs, reprezentând onorariu de avocat. Definitivă.


Amintim, Tribunalul Constanța a admis pe data de 18 decembrie 2020, acțiunea demarată în instanță de Celzin Latif, șeful Agenției pentru Protecția Mediului Constanța. Acesta a dat în judecată Agenția Națională pentru Protecția Mediului, după ce s-a decis detașarea sa de la Constanța la Dâmbovița.

Tribunalul hotărâse ca instituția-mamă să îi achite lui Celzin Latif și suma de 3.570 de lei, cu titlul de cheltuieli de judecată.
 
Anterior acestei decizii, șeful APM Constanța obținuse în mod definitiv suspendarea ordinului.

Întreaga poveste a detașării la Dâmbovița a șefului APM Constanța o puteți citi în articolul următor:

Șeful detașat al Agenției pentru Protecția Mediului Constanța a dat în judecată instituția-mamă, pentru a reveni pe post


Sursa foto: Facebook.com - APM Constanța

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii