Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi poliţişti din Mangalia au fost trimişi în judecată pentru luare de mită

ro

09 Oct, 2017 00:00 5296 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus trimiterea în judecată a poliţiştilor Mihai Dobrescu şi Ionuţ Popîrţac.
 
Vineri, Tribunalul Constanţa a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul întocmit la data de 30 august în dosarul nr. 1664/P/2017 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, privindu-i pe inculpaţii trimişi în judecată Ionuţ Popîrţac, pentru luare de mită, şi Mihai Dobrescu, tot pentru luare de mită.
 
Instanţa a constatat legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală şi a dispus începerea judecăţii în cauză. Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Conform Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Constanţa, aproape de jumătatea lunii august, un echipaj format din doi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia a oprit un autoturism, ca urmare a săvârşirii de către conducătorul auto a unei contravenţii la regimul rutier. Pentru a nu lua măsurile legale faţă de acesta, cei doi i-ar fi solicitat bani.
 
Conducătorul auto a sesizat imediat fapta la linia telefonică Telverde, acţiunea de prindere în flagrant fiind organizată cu operativitate, în aproximativ 30 de minute de la apelul telefonic. 
Suspecţii au fost conduşi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii