Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:42 02 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Droguri de mare risc, introduse în țară pentru a fi vândute pe raza județului Bihor. Două persoane, audiate

ro

22 Jun, 2020 20:15 541 Marime text
  • Procurorii DIICOT Oradea au efectuat percheziții la persoane suspectate de trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.
La data de 22.06.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat două percheziții, pe raza județului Bihor, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

Potrivit DIICOT, în cauză s-a stabilit faptul că, în luna iunie 2020, o persoană a introdus în țară, din Germania, o cantitate mare de amfetamină şi pastile extasy în vederea comercializării către alți distribuitori şi consumatori de pe raza județului Bihor, la preţuri de 250 - 300 lei/gr. de amfetamină şi 60 - 100 lei/pastilă de extasy.

La data de 22.06.2020, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a unei persoane după ce aceasta a vândut, contra sumei de 30.000 lei, cantitatea de 200 pastile extasy şi 200 grame amfetamină.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite 503 gr. de amfetamină, 1.430 pastile de extasy, 22 pastile parţial rupte, 17 gr. fragmente pastile de extasy şi 13 gr. pulbere provenită din pastilele de extasy, un cântar de mare precizie și sumele de 6.786 de lei şi 415 euro.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea au fost conduse, în vederea audierii, un număr de două persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

„Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, transmit procurorii.

Ti-a placut articolul?

Comentarii