Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel Constanța cere un magistrat anume pentru Judecătoria Constanța

ro

13 Feb, 2020 00:00 1696 Marime text

După răspunsul pozitiv primit de la Consiliul Superior al Magistraturii privind delegarea magistratului George Crăciun la Judecătoria Constanța începând din această lună, Curtea de Apel Constanța își încearcă din nou norocul la forumul suprem al magistraților.


O nouă solicitare a fost formulată către Secția pentru judecători a CSM din partea Curții de Apel, de delegare a unui magistrat anume la Judecătoria Constanța. Concret, această nouă cerere o privește pe judecătoarea Mihaela Voichița Rășcanu, care în prezent își desfășoară activitatea în cadrul Judecătoriei Urziceni.


Foarte interesant, în luna noiembrie 2019, judecătoarea s-a aflat, la rândul său, în fața CSM, solicitând transferul de la Judecătoria Urziceni către alte instanțe din țară. La momentul respectiv, Judecătoria Constanța – instanță la care se luptă Curtea de Apel Constanța să o aducă pe judecătoare – era ultima opțiune pe lista magistratului Mihaela Voichița Rășcanu, după Judecătoriile din Sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 și 6, din capitală.
Solicitarea formulată atunci i-a fost respinsă judecătoarei de către CSM. De altfel, în aceeași ședință fusese respinsă și solicitarea de transfer formulată de magistratul George Crăciun, pe care Curtea de Apel Constanța l-a solicitat pentru Judecătoria Constanța, prin detașare, la începutul acestui an. Cum solicitarea Curții de Apel a fost admisă în cazul judecătorului Crăciun, rămâne de văzut care va fi decizia CSM în ceea ce o privește pe judecătoarea Mihaela Voichița Rășcanu.

Citește și:

Forţe proaspete pentru Judecătoria Constanţa. Ce magistraţi vor să vină aici
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii