Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM decide azi dacă Mihai Stanciu rămâne în fruntea Parchetului Judecătoriei Constanţa

ro

05 Nov, 2019 00:00 2220 Marime text

Consiliul Superior al Magistraturii va analiza azi propunerea de prelungire a delegării în funcţia de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a lui Mihai Alexandru Stanciu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.


Mihai Alexandru Stanciu a venit în fruntea Parchetului Judecătoriei Constanţa de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul teritorial Constanţa.


Pe data de 7 mai, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activităţii la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul teritorial Constanţa a lui Mihai Alexandru Stanciu şi continuarea activităţii acestuia la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa (unitatea de parchet de unde provine).

Tot atunci, Secţia pentru procurori din CSM a hotărât delegarea în funcţia de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a lui Mihai Alexandru Stanciu.


Citește și:

Viorel Teliceanu nu mai este şeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii