Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:20 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean Constanţa, la un pas de a recupera 800.000 de lei. Judecata a fost suspendată

ro

12 Oct, 2016 00:00 1449 Marime text
Curtea de Apel Constanţa a suspendat judecata în dosarul în care Consiliul Judeţean Constanţa avea de recuperat, conform deciziei primei instanţe, suma de 800.000 de lei.
 
Concret, pe data de 3 martie, Tribunalul Constanţa a obligat Asociaţia Rugby XV Constanţa să restituie Consiliului Judeţean suma de 800.000 lei, plătită în temeiul HCJ nr. 52/12.03.2013.
 
Decizia Tribunalului Constanţa a fost atacată de Asociaţia Rugby XV Constanţa la Curtea de Apel Constanţa. Ieri, instanţa din urmă a dispus sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi, totodată, suspendarea cauzei până la pronunţarea hotărârii prealabile pentru dezlegarea problemei de drept.
 
În expunerea de motive la proiectul de hotărâre privind alocarea unei sume Asociaţiei „Rugby XV”, se menţionează: „Asociaţia Rugby XV îşi propune să promoveze şi să sprijine rugbyul practicat la nivelul municipiului şi al judeţului Constanţa, în rândul copiilor, al juniorilor şi al seniorilor, prin promovarea manifestaţiilor şi competiţiilor sportive de rugby, atragerea spre înalta performanţă a unui număr tot mai mare de copii, juniori şi seniori constănţeni şi propagarea unui mod sănătos de viaţă, prin organizarea de campionate municipale, judeţene, competiţii omagiale, cupe, turnee interne şi internaţionale, prin stabilirea şi dezvoltarea relaţiilor de colaborare cu organizaţiile neguvernamentale în domeniu”.
 
Citeşte şi 
 
Hotărâri nelegale
Fundaţia pentru Promovarea Sportului din Constanţa, obligată să achite CJC peste trei milioane de lei (documente)

 
„Plăţi nelegale“ către sportul constănţean
Strutinsky, „căpitanul“ echipei CVM Tomis Constanţa, în „meciurile“ CJC

 
„Plăţi nelegale“ către sportul constănţean
Banii daţi „grămadă“ rugbyştilor de CJC, motiv de întâlnire în instanţă (documente)

Ti-a placut articolul?

Comentarii