Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea instanțelor dobrogene, în atenția CSM. Ce decizii s-au luat

ro

25 Jul, 2020 00:00 1786 Marime text
  • CSM a decis delegarea unor noi președinți și vicepreședinți de instanță.
Tribunalul Tulcea și Judecătoria Babadag, ambele instanțe aflate pe raza Curții de Apel Constanța, s-au aflat în atenția Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.
Discuțiile purtate la nivelul CSM vizau conducerea celor două instanțe.
Astfel, în ultima ședință a Secției pentru judecători de săptămâna aceasta, Consiliul a decis, cu unanimitate de voturi, delegarea în funcția de președinte al Tribunalului Tulcea a judecătoarei Luminița Niculache. Magistratul fusese delegat anterior în funcția de președinte al Secției civile, de contencios administrativ și fiscal a instanței. În acest sens, tot cu unanimitate de voturi s-a decis încetarea acestei delegări, pentru ca judecătoarea să poată fi delegată pe funcția de conducere a instanței. Noua delegare este valabilă începând de ieri și până la ocuparea funcției, prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
Totodată, judecătorul Arcadiu Răzvan Vitoș a fost delegat vicepreședinte al Tribunalului Tulcea, tot începând cu data de ieri, până la revenirea titularului pe post, dar nu mai mult de 6 luni.
Iar aceasta, dat fiind că judecătorul Florin Şurculescu, vicepreședintele Tribunalului Tulcea, a fost delegat președinte al Judecătoriei Babadag. Delegarea este valabilă începând cu data de 24.07.2020,până la ocuparea funcţiei, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

Citește și:

S-a decis conducerea Judecătoriei Mangalia!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii