Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnată pentru că și-a bătut copiii cu lanțul și cu biciul. Procesul se reia la finalul lunii ianuarie

ro

31 Dec, 2019 00:00 773 Marime text

Cazul femeii condamnate în primă instanță după ce și-ar fi lovit copiii a ajuns pe masa magistraților Judecătoriei Babadag, după ce Curtea de Apel Constanța a decis rejudecarea întregului proces. Inițial, dosarul fusese transmis Judecătoriei Tulcea, însă de aici dosarul a plecat spre Judecătoria Babadag, unde s-a stabilit ca prima înfățișare în cauză să aibă loc la finalul lunii ianuarie.
 
După cum arătam și în edițiile anterioare, femeia a primit inițial o condamnare de un an și o lună de închisoare, pedeapsa fiindu-i suspendată sub supraveghere, pe un termen de trei ani. Aceasta fusese găsită vinovată de rele tratamente aplicate minorilor și violență în familie. Sentința fusese pronunțată de judecătorii tulceni, sesizați de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
Potrivit actului de acuzare, faptele de care este acuzată femeia s-au produs în perioada 2014 – 2016, când aceasta și-ar fi lovit doi dintre copiii pe care îi are. Anchetatorii au stabilit că unul dintre copiii mai mici fusese lovit cu genunchiul în ochi, iar un altul ar fi primit mai multe palme în zona capului și ar fi fost lovit cu un bici, cu o curea și un lanț și ar fi fost și înțepat cu o foarfecă.
 
În urma analizării cazului, judecătorii tulceni au decis că mama este vinovată de agresarea propriilor copii și au condamnat-o la un an și o lună de închisoare, cu suspendarea sub supraveghere a pedepsei. În plus, aceasta a fost obligată să le achite micuților ei suma de circa 10.000 de lei reprezentând daune morale.
Cazul a ajuns ulterior pe rolul Curții de Apel Constanța, instanță care a decis însă reluarea întregului proces. Așa cum am precizat anterior, inițial, dosarul fusese transmis Judecătoriei Tulcea, iar de aici cazul a plecat spre Judecătoria Babadag, unde primul termen se va desfășura la finele lunii viitoare.
 
Citește și:

O femeie a fost condamnată pentru că şi-ar fi lovit doi dintre copii. Dosarul se va rejudeca
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii