Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciprian Coadă, unul dintre cei mai cunoscuți judecători de la Curtea de Apel Constanța, iese la pensie!

ro

18 Jan, 2024 10:28 1396 Marime text


Magistratul Ciprian Coadă, unul dintre cei mai cunoscuți judecători din Constanța, care în prezent își desfășoară activitatea în cadrul Secției Penale și pentru cauze penale cu minori și de familie a Curții de Apel, părăsește sistemul!
 
Judecătorul a înaintat Consiliului Superior al Magistraturii solicitarea privind eliberarea din funcția de magistrat, prin pensionare.
 
Solicitarea magistratului va fi analizată de către Secția pentru Judecători a CSM în cadrul ședinței de astăzi, 18 ianuarie 2024.
 
Dacă va fi aprobată de CSM, solicitarea va fi ulterior transmisă Președintelui României, pentru semnarea decretului pentru eliberarea din funcție a judecătorului constănțean, ca urmare a pensionării.
 
Printre dosarele de interes aflate în atenția magistratului Ciprian Coadă de-a lungul timpului s-au aflat cel vizându-l pe executorul judecătoresc Adrian Șelaru, din Tulcea, precum și cel al Virginiei Uzun, fostă șefă a Serviciului Public de Taxe și Impozite Locale Constanța.
 
De asemenea, magistratul are în atenție și dosarul terenurilor din Portul Tomis, vizându-l pe fostul primar Decebal Făgădău și fostul secretar general al municipiului, Marcela Enache.
 
În decembrie 2021, magistratul Ciprian Coadă s-a aflat printre cei cinci judecători ai Curții de Apel Constanța aspru sancționați de CSM, fiind însă victorios la Curtea Supremă a României, care a anulat sancțiunile dictate în cazul său.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
ZIUA LIVE. Despre daunele morale acordate în procesele de ucidere din culpă. „Există diferențe de opinie“


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii