Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:54 23 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce judecător vine la Constanţa, de la 1 februarie

ro

18 Jan, 2020 00:00 1282 Marime text
Magistrat nou la Judecătoria Constanţa. Consiliul Superior al Magistraturii a hotărât delegarea unui nou judecător în cadrul instanţei, în urma solicitării formulate de Curtea de Apel Constanţa.
 
Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a decis delegarea la Judecătoria Constanţa a magistratului George Crăciun. Potrivit datelor oficiale, delegarea este valabilă pentru o perioadă de şase luni, începând cu data de 1 februarie 2020.
 
Amintim că delegarea magistratului, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Judecătoriei Agnita, a venit ca urmare a solicitării formulate de Curtea de Apel Constanţa. Solicitarea Curţii de Apel a fost analizată de Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii în cadrul şedinţei din această săptămână.
 
Amintim, totodată, că la finele lunii noiembrie 2019 judecătorul George Crăciun ceruse CSM-ului aprobarea transferului său de la Judecătoria Agnita la Judecătoria Constanţa. La momentul respectiv, însă, cererea sa a fost respinsă de aceeaşi Secţie pentru judecători a forului superior al magistraţilor.
 
Citeşte şi:
 
Curtea de Apel a cerut delegarea unui judecător la Constanţa. Despre cine este vorba
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii