Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Superior al Magistraturii, decizii legate de conducerea Parchetului Tribunalului Constanța! Intră în vigoare de mâine, 22 mai 2024

ro

21 May, 2024 17:00 727 Marime text
  • Pentru ambii magistrați constănțeni, Secția pentru Procurori a decis prelungirea delegărilor în funcțiile de conducere.
Magistratul Anca Ramona Micu rămâne prim-procuror adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța și după data de 22 mai 2024, în urma unei decizii pronunțate cu unanimitate de către Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii!
 
Aceeași unanimitate a fost constatată și cu privire la magistratul Dorin George Preduț, care va rămâne procurorul șef al Secției Urmărire Penală a Parchetului Tribunalului.
 
Pentru ambii magistrați constănțeni, Secția pentru Procurori a decis prelungirea delegărilor în funcțiile de conducere.
 
Așa cum am precizat anterior, deciziile CSM au fost luate cu unanimitate.
 
În cazul ambilor procurori constănțeni, s-a decis prelungirea delegării în funcția de conducere, delegarea fiind valabilă începând de mâine, 22 mai 2024, și până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Unanimitate la CSM
Monica Mariana Drumea, șefa Parchetului Judecătoriei Hârșova, la pensie! 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii