Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Capitală Patru persoane, reținute pentru trafic de droguri de risc și mare risc

ro

06 Aug, 2020 15:55 939 Marime text
  • Patru inculpați au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată.

La data de 05.08.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 4 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată.

În cauză s-a reținut faptul că cei 4 inculpați au comercializat droguri de risc și mare risc pe raza sectorului 6 al municipiului București, prețul fiind stabilit în funcție de cantitatea de substanțe solicitată.

La data de 05.08.2020, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO București au efectuat cinci percheziții domiciliare, în București și județul Ilfov, în urma cărora a fost ridicată cantitatea de aproximativ un kilogram de cannabis, 55 de comprimate de ecstasy, 158 de comprimate de metadonă, 4 mărunțitoare mecanice, două cântare electronice de mare precizie și suma de 11.200 de lei.

În cursul zilei de astăzi, cei 4 inculpați vor fi prezentați Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

„Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, transmit procurorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii