Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:57 20 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucureșteanul infectat cu HIV care a mușcat un polițist din Constanța vrea în libertate!

ro

05 May, 2021 13:42 2099 Marime text

 
Judecătoria Medgidia a respins azi cererea bucureșteanului, infectat cu HIV, acuzat că a mușcat un polițist de la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța.
 
Oficial
 

„Constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive luate față de inculpat, pentru savârsirea infractiunilor de ultraj și tulburare a ordinii si linistii publice. Mentine masura arestarii preventive a inculpatului, urmând ca aceasta sa fie verificata din nou cel târziu la data de 02.07.2021. Respinge cererea inculpatului, prin aparator, de revocare sau de înlocuire a masurii arestarii preventive cu masura arestului la domiciliu, ca neîntemeiata. Cu drept de contestatie în 48 ore de la comunicare pentru procuror si pentru inculpat“.

 
În noiembrie 2020, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.
 
Persoana în cauză, la vederea polițiștilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să își decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliție TF Medgidia.
 
La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării.
 
În momentul în care a fost încătușat, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, partea superioară.
 
În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei respective.    
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii