Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:55 20 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucureșteanul infectat cu HIV care a mușcat un polițist din Constanța, nemulțumit de procurorul care participă la ședințele de judecată

ro

01 Jun, 2021 16:14 1296 Marime text
  
Bucureșteanul, infectat cu HIV, acuzat că a mușcat un polițist de la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța, este nemulțumit de procurorul care participă la ședințele de judecată.
 
În acest sens, inculpatul a formulat o cerere de recuzare a procurorului, aceasta fiind respinsă.
 
Oficial
 

„Respinge cererea de recuzare formulată de Inculpatul Cheţan Tiberius Cosmin cu privire la d-nul procuror Andrei Marius Marin, ca neîntemeiată. În baza art. 275 alin. 2 C.proc.pen. Obligă petentul la plata către stat a cheltuielilor judiciare în cuantum de 100 lei. Definitivă“.

 
În cauză a fost stabilit un nou termen – 15 iunie 2021, ora 09,30, pentru când vor fi citaţi martori în vederea audierii şi pentru când se revine cu adresă către CFR- Gara Medgidia.
 
Amintim că în noiembrie 2020, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.
 
Persoana în cauză, la vederea polițiștilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să își decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliție TF Medgidia.
 
La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării.
 
În momentul în care a fost încătușat, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, partea superioară.

 
În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei respective.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii