Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:46 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorizaţia de construire pentru proiectul imobiliar al celor de la Cambela Prod de pe bulevardul Lăpuşneanu rămâne suspendată

ro

19 Dec, 2019 00:00 1174 Marime text

Curtea de Apel Constanţa a decis ca autorizaţia de construire emisă pentru Cambela Prod în anul 2017 pentru proiectul imobiliar de pe bulevardul Lăpuşeanu rămâne suspendată. Recursul Cambela Prod a fost respins de magistraţii de la Curtea de Apel Constanţa. Mai exact, judecătorii au respins excepţia tardivităţii completărilor la motivele de casare formulate de acest SRL ca nefondată.


Controversatul proiect imobiliar al celor de la Cambela Prod, de pe bulevardul Lăpuşneanu, fusese suspendat încă din luna mai a acestui an de judecătorii de la Tribunalul Constanţa, care au suspendat autorizaţia de construire nr. 986 din data de 17.07.2017, emisă de Primăria Constanţa, care presupune: „Construire imobil D+P+4e locuinţe colective“, pentru investiţia realizată pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 183B, chiar lângă CCINA Constanţa. După mai bine de trei ani, locatarii blocului S6 de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa pot răsufla deocamdată uşuraţi.
 

„Construire imobil D+P+4e locuinţe colective“


Vă reamintim că terenul cu număr cadastral 225171, în suprafaţă totală de 534 mp, este amplasat în intravilanul municipiului Constanţa, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 183 B. Vecinătăţile sale sunt: la est - bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, la sud - proprietate privată, la nord - domeniu privat de interes local, la vest - domeniu public de interes local (alee acces parcare şi imobil locuinţe colective S6). Terenul are forma de poligon neregulat, având o suprafaţă de 534 mp, fiind proprietatea privată a societăţii Cambela Prod SRL, conform contractelor de vânzare-cumpărare nr 1589/18.10.2013.

Funcţiunile imobilului sunt astfel repartizate: la demisol - 20 de locuri parcare (18 locuri de parcare în nouă sisteme de parcare multiparking KLAUS, cu două locuri pe sistem şi două locuri la cota -3,65). Conform certificatului de urbanism nr. 2349/16.07.2015 şi HCJC nr 152/22.05.2013, pe terenul rămas liber de construcţii din jurul imobilului D+P+4etaje se vor amenaja spaţii verzi şi plantate, în limita de proprietate. Suprafaţa totală de spaţii verzi va fi de 180,38 mp, ceea ce reprezintă 33,77% din suprafaţa terenului.
Amplasamentul este mărginit la est de bulevardul Al. Lăpuşneanu, ce face legătura între zona studiată şi zona administrativa şi comercială a municipiului Constanţa. 
 

Cambela Prod SRL, în datele Registrului Comerţului   


Înfiinţată în anul 2000, Cambela Prod SRL are sediul social în comuna Stejaru, judeţul Tulcea. Capitalul social subscris, de 5.700.400 de lei, integral vărsat, este compus din 57.004 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Tănase Bela este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de fabricarea betonului.Citeşte şi:


Controversatul proiect imobiliar al celor de la Cambela Prod, de pe bulevardul Lăpuşneanu, suspendat de instanţele constănţene
 
Cambela Prod construieşte nestingherită pe bulevardul Lăpuşneanu „Verde Urban“ acuză Disciplina în Construcţii şi ISC că asistă în mod pasiv la abuzuri

PNL s-a abţinut de la vot Procesul-verbal al şedinţei de Consiliu Local din 2015 în care s-a aprobat PUZ-ul investiţiei de pe bulevardul Lăpuşneanu (galerie foto+document)

Șantierul de pe bulevardul A. Lăpuşneanu din Constanţa este ilegal? Ce scrie în documentul oficial (document)
 
Editorial Locatarii blocului S6, Tomis Nord, Constanţa, România, din nou în stradă, împotriva unui proiect imobiliar care le-a furat liniştea!

 Cambela Prod aşteaptă răspuns de la APM Constanţa privind investiţia imobiliară de pe bulevardul Lăpuşneanu (document)

Cristina Şerbu şi Cambela Prod SRL s-au adresat APM Constanţa. Este vizată o investiţie imobiliară în coasta CCINA (document)
 
Constanţa. Protest al locatarilor unui bloc din cartierul Tomis Nord. Oamenii sunt deranjaţi de un proiect imobiliar (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii