Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurel Papari, liber. Judecătorii au respins propunerea de arestare

ro

02 Jul, 2017 10:27 4077 Marime text
Judecătoria Constanţa a respins propunere de arestare preventivă formulată de procurori pe numele lui Aurel Papari, președintele Universității Andrei Șaguna din Constanța.

Faţă de Aurel Papari instanţa a luat măsura preventivă a controlului judiciar.

Decizia nu este definitivă.

Preşedintele Universităţii Andrei Şaguna din Constanţa a fost reţinut de poliţiştii constănţeni în urma unui flagrant realizat la sediul unităţii de învăţământ superior. Aurel Papari este suspectat că ar fi condiționat susținerea unui examen de plata unei datorii financiare mai vechi, în cuantum de 500 de lei. 

Potrivit anchetatorilor, la data de 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Sectiei 3 Politie Constanța și lucrătorii Biroului investigații criminale ai Poliției municipiului Constanța au realizat un flagrant la sediul unei unități de învățământ superior din municipiul Constanța, în urma căruia l.au reținut pe P.A , în vârstă de 69 de ani, președintele respectivei instituții.

Astfel, la data de 28 iunie a.c., o femeie în vârstă de 44 de ani, din Navodari, a sesizat polițiștii de la Secția 3 politie Constanța că respectivul bărbat ii condiționează susținerea unui examen de plata unei datorii financiare mai vechi, în cuantum de 500 de lei. 

Polițiștii constănțeni l.au reținut pe bărbat pe o perioada de 24 de ore și l-au introdus în arestul IPJ Constanța, urmând ca la data de 1 iulie a.c să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. În cauză polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.                     
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii