Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Companiile Miorița 2001 și SSI Totaldata și-au numit administratorii și cenzorii. Numitorul comun

ro

14 Jun, 2022 00:00 1182 Marime text
  • Numitorul comun al celor două companii este reprezentat atât de Aurel Papari, administrator al acestora, cât și de noua componență a comisiilor de cenzori ale celor două firme.
 
Societățile Miorița 2001 și SSI Totaldata au publicat în Monitorul Oficial al României deciziile Adunării Generale a Acționarilor celor două societăți.
 
Astfel, au fost numiți administratorii și cenzorii celor două firme, informațiile fiind recent publicate în Monitorul Oficial.
 
Numitorul comun al celor două companii este reprezentat atât de Aurel Papari, administrator al acestora, cât și de noua componență a comisiilor de cenzori ale celor două firme.
 
AGA pentru cele două companii au avut loc la finele lunii aprilie, mai exact pe 26 aprilie 2022.
 
În continuare, potrivit datelor oficiale, Aurel Papari a primit un nou mandat de administrator al Miorița 2001, în comisia de cenzori fiind numiți Iuliana Gabriela Munteanu, Cornelia Moromete, Cristian Vanghele și Andra Seceleanu – membru supleant.
 
În ce privește SSI Totaldata, și aici Aurel Papari a primit un nou mandat de administrator, iar noua comisie de cenzori fiind, de asemenea, formată din Iuliana Gabriela Munteanu, Cornelia Moromete, Cristian Vanghele și Andra Seceleanu – membru supleant.
 
Mandatul administratorului este valabil patru ani, iar cele ale cenzorilor sunt valabile trei ani.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Aurel Papari convoacă Adunarea Generală a Acționarilor pentru firmele pe care le administrează
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii