Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:29 12 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul în care Aurel Papari, preşedintele Universităţii „Andrei Şaguna“ din Constanţa, a fost trimis în judecată, se întoarce la procurori

ro

20 Feb, 2018 13:42 1850 Marime text
Judecătorii de la Tribunalul Constanţa au decis azi ca dosarul în care Aurel Papari, preşedintele Universităţii „Andrei Şaguna“ din Constanţa, a fost trimis în judecată sub acuzaţia de şantaj, să se întoarcă la procurori. Decizia de azi este definitivă.
 
Reamintim că tot în prezenta cauză Judecătoria Constanţa a constatat nulitatea ordonanţei de începere a urmăririi penale în prezenta cauză. În concret, Judecătoria Constanţa a dispus excluderea următoarelor probe administrate în mod nelegal: declaraţia de persoană vătămată Coroma Elena din data de 28.06.2017 şi data de 30.06.2017, precum şi mai multe declaraţii de martor.
 
În cauză a mai fost trimisă în judecată şi Iuliana Gabriela Munteanu, cercetată în stare de libertate, pentru complicitate la şantaj.
 
Conform procurorilor, la data de 28.06.2017, respectiv 29.06.2017, inculpatul Aurel Papari a constrâns-o pe masteranda, persoană vătămată, C.E., din cadrul Universităţii „Andrei Şaguna“ Constanţa, să plătească suma de 500 de lei, reprezentând contravaloarea subînchirierii unui spaţiu, aparţinând SC SSI Totaldata SA, condiţionând-o că, dacă nu va face acest lucru, o va împiedica să susţină lucrarea de disertaţie la masterul din cadrul Universităţii „Andrei Şaguna“ - Facultatea de Psihosociologie - specializarea Psihologie Clinică şi Intervenţii Psihoterapeutice.
 
„La data de 28.06.2017, respectiv la data de 29.06.2017, inculpata Iuliana Gabriela Munteanu a împiedicat plata taxei privind susţinerea lucrării de disertaţie de către persoana vătămată C.E., cunoscând că aceasta din urmă a fost condiţionată de către inculpatul Aurel Papari la plata unei sume în cuantum de 500 de lei, nedatorată, către SSI Totaldata SA, pentru a susţine examenul de disertaţie la Masterul din cadrul Universităţii «Andrei Şaguna» - Facultatea de Psihosociologie - specializarea Psihologie Clinică şi Intervenţii Psihoterapeutice“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii