Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost validați consilierii locali din orașul Eforie, județul Constanța (documente)

ro

27 Oct, 2020 00:00 3561 Marime text
  • Judecătoria Constanța a decis prin sentința civilă nr. 12364 pronunțată la data de 14.10.2020 validarea consilierilor locali din orașul Eforie
  • Instanța a dispus invalidarea mandatelor Virginiei Uzun și Ceraselei Liliana Cozo, ca urmare a renunțării la mandatele de consilier de către acestea
  • Chiru Gigi Christian rămân consilier local la Eforie

Judecătoria Constanța a decis prin sentința civilă nr. 12364 pronunțată la data de 14.10.2020 validarea consilierilor locali din orașul Eforie, urmare a scrutinului local din 27 septembrie a.c.
Astfel, în mandatul 2020-2024, aleșii locali ai Consiliului Local Eforie sunt următorii:

Pârvescu Floarea, Tode Antonela, Abdula Doina Geta, Mincea Anișoara; Izet Hasan Levent, Samson Elisabeta,Tudor Silvio Antonio, Berheci Georgiana; Orbocea Daniel Victor, Chiru Gigi Christian, Ciocănel Niculae, Diaconu Ioan Ovidiu, Andrei Vasile și Lucia Sărăcilă.

Totodată, instanța a dispus invalidarea consilierului local declarat ales, față de declarația de renunțare la mandatul de consilier local al lui Robert Șerban, care a câștigat încă un mandat de primar.

De asemenea, instanța a dispus invalidarea mandatelor Virginiei Uzun și Ceraselei Liliana Cozo, ca urmare a renunțării la mandatele de consilier de către acestea, vezi secțiune „documente”.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii