Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amendat de disciplina în construcţii Finul lui Radu Mazăre a chemat în judecată Direcţia Poliţie Locală

ro

12 Dec, 2018 00:00 3227 Marime text

George Alexandru Iorov
, finul fostului primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, este unul dintre investitorii în domeniul imobiliarelor de la malul mării. Iorov Jr. se judecă cu Direcţia Generală Poliţia Locală după ce a fost sancţionat de Serviciul Disciplină în Construcţii şi afişaj stradal pentru nerespectarea Legii 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor în construcţii.

Iorov a înregistrat recent un nou dosar în care cheamă la bară Primarul municipiului Constanţa - Direcţia Poliţia Locală, obiectul solicitării înregistrate pe rolul secţiei civile a Judecătoriei Constanţa fiind „ordonanţă preşedinţială”. Într-un alt dosar înregistrat în luna august a acestui an, Iorov a atacat procesul verbal de contravenţie (P-V 50-000551) primit de la poliţiştii locali care se ocupă cu disciplina în construcţii.
Precizăm că George Alexandru Iorov este fiul lui Gheorghe Iorov, fost director în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime. Tânărul Iorov a ocupat şi el funcţia de director la Direcţia de Infrastructură a CN APM SA Constanţa.
Vă reamintim că anul acesta, George Alexandru Iorov a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului acord de mediu pentru proiectul „Construire imobil S+D+P+MEZ+6 etaje - locuinţe colective cu parcare la subsol şi demisol“, propus a fi amenajat în municipiul Constanţa, parcela VN561/8, lot 2 şi lot 3 (zona Taverna Sârbului, strada Smaraldului şi strada Rubinului).
Potrivit memoriului de prezentare, se propune construirea unui imobil cu destinaţia principală de „locuinţe colective şi funcţiuni comerciale“, cu regimul de înălţime subsol + demisol + parter + mezanin + 6 etaje cu parcare la subsol şi demisol. La nivelul subsolului se vor amenaja parcări supraetajate şi un adăpost pentru protecţia civilă; la nivelul demisolului, se vor amenaja parcări cu acces din strada Smaraldului şi un spaţiu comercial cu acces din strada Rubinului; la nivelul parterului şi al mezaninului se vor amenaja 28 de birouri pentru servicii, iar la etaje - garsoniere cu suprafaţa utilă mai mică de 50 mp.

Terenul de amplasament al obiectivului analizat este proprietatea beneficiarilor George Alexandru Iorov şi Andreea Iorov. Terenul este situat în municipiul Constanţa, zona Campus Universitar, parcela VN 561/8, lot 2 şi lot 3. Are următoarele vecinătăţi: la nord - parcela VN 561/8, VN 561/5; la est - strada Rubinului; la sud - Taverna Sârbului; VN 561/7; la vest - strada Smaraldului. Accesul pietonal şi accesul auto se realizează atât pe latura de est (strada Rubinului), cât şi pe latura de vest (strada Smaraldului). Noul imobil va avea la parter 28 de spaţii de parcare, la etajele 1 şi 2 câte 28 de apartamente, la etajele 3 şi 4 câte 23 de apartamente, iar la etajul 5 - câte 21 de apartamente. În total, imobilul va avea 28 de birouri şi 144 de apartamente. Structura de rezistenţă propusă a imobilului este din cadre de beton armat cu planşee din beton armat pe fundaţii continue şi pernă de piatră spartă. Închiderile exterioare sunt propuse a se realiza din zidărie de BCA, termoizolată la exterior cu polistiren expandat de 10 cm. Acoperişul va fi de tip terasă necirculabilă termoizolată şi hidroizolată. Finisajele exterioare vor fi tip tencuiala structurată şi colorată în culori pastel sau alb. Tâmplăria va fi din PVC, cu geam termoizolant. În total, în limita amplasamentului, se vor amenaja 180 de locuri de parcare, la nivelul subsolului şi al demisolului.

Citeşte şi:

Finii fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, investesc într-un bloc de şase etaje. Unde va fi situat acesta
 

Pe la partid nu au mai trecut Finii lui Mazăre şi socrii mari Iorov pun pe picioare noi businessuri. Toate la aceeaşi adresă


 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii