Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii importante într-o companie în care asociați sunt fiica și ginerele lui Gheorghe Iorov, fost director în Portul Constanța

ro

16 Aug, 2022 16:33 3750 Marime text
  • Conducerea societăţii este asigurată de adunarea generală a asociaţilor. Administrarea societăţii va fi asigurată de către: Gabriela Mihaiela Coldea și Lorin-Lucian Sîntămărian
  • Administrarea societăţii va putea fi asigurată şi de către alţi administratori, care vor putea fi angajaţi în condiţiile legii
  • Maria- Andreea Velenza  este sora lui Alexandru Iorov, finul fostului primar Radu Mazăre și copiii lui Gheorghe Iorov, fost director în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime
  • Potrivit Vrajitorul.eu, Andreea Maria Velenza a mai deținut acțiuni și în SC World Class Romania SRL, în World Class Advertising SRL Bucureşti şi în Best Marketing And Distribution SRL
  • Înainte ca fondul polonez Resource Partners să semneze preluarea reţelei de fitness, World Class România era deţinută de firma suedeză World Class Seagull International (cu 70,99%) şi constănţenii Dumitru Iulian Velenza (cu 25%) şi Maria Andreea Velenza (cu 4%)

Asociaţii societăţii Delta Pharm SRL, cu sediul în municipiul Cluj-Napoca au luat decizia numirii a încă unui administrator.
 
Astfel, Lorin-Lucian Sîntămărian, Dumitru-Lucian Velenza și Maria-Andreea Velenza au hotărât în unanimitate numirea în funcția de administrator cu puteri depline, pe perioada de 99 de ani şi care va putea lucra şi individual a asociatului Lorin-Lucian Sîntămărian.
 
Totodată, asociații au mai decis ca Gabriela Mihaiela Coldea să-și păstreaze în continuare funcţia de administrator conform actului constitutiv şi al contractului de societate dar se modifică perioada mandatului acesteia din mandat nelimitat în mandat pe o perioadă de 99 de ani.
În acest sens a fost nevoie și de modificarea prevederile art. 7 din actul constitutiv conform prezentei hotărâri şi de adoptarea actului constitutiv al societăţii actualizat, raportat la modificările aduse prin prezenta hotărâre.
 
Astfel, conducerea societăţii este asigurată de adunarea generală a asociaţilor. Administrarea societăţii va fi asigurată de către: Gabriela Mihaiela Coldea și Lorin-Lucian Sîntămărian.
 
Administrarea societăţii va putea fi asigurată şi de către alţi administratori, care vor putea fi angajaţi în condiţiile legii.
 
Drepturile, obligaţiile şi răspunderile administratorului sunt cele prevăzute în prezentul act constitutiv şi în disp. art. Legii nr. 31/1990, republicată.
 
Prezenta hotărâre a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 3.439 din data de 12.08.2022.
 
Dumitru-Lucian Velenza și Maria-Andreea Velenza mai sunt asociați și în SC Yellow Restaurant SRL, cu sediul în București, cu o cotă de participare de 47,64%, respectiv 9,92%.
 
Maria- Andreea Velenza  este sora lui Alexandru Iorov, finul fostului primar Radu Mazăre și copiii lui Gheorghe Iorov, fost director în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime.

Potrivit Vrajitorul.eu, Andreea Maria Velenza a mai deținut acțiuni și în SC World Class Romania SRL, în World Class Advertising SRL Bucureşti şi în Best Marketing And Distribution SRL.
 
World Class România deține cea mai mare reţea de centre de fitness din ţară, controlată de   fondul de investiţii polonez Resource Partners.

Înainte ca fondul polonez Resource Partners să semneze preluarea reţelei de fitness, World Class România era deţinută de firma suedeză World Class Seagull International (cu 70,99%) şi constănţenii Dumitru Iulian Velenza (cu 25%) şi Maria Andreea Velenza (cu 4%).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii