Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Iorov renunţă la o parte din afaceri şi a radiat mai multe firme

ro

01 Oct, 2019 00:00 3085 Marime text

De la politică, familia Iorov a trecut lesne la afaceri. Recent, fostul liberal Gheorghe Iorov a luat decizia să-şi radieze una dintre firme. Potrivit Monitorului Oficial, este vorba despre societatea Sea Lake Boutique SRL, unde acesta era unic asociat şi administrator. La momentul depunerii actelor pentru radiere, omul de afaceri a declarat pe propria răspundere că firma nu înregistra datorii faţă de terţi şi faţă de stat şi nu deţinea nici bunuri în patrimoniu.

În aceeaşi perioadă, şi nora sa, Andreea Iorov, asociat unic în Nautic Wave SRL, a procedat similar cu societatea pe care o administra.
Andreea, fostă Scorei, este fosta şefă de cabinet al lui Radu Mazăre. De altfel, aceasta împreună cu George Alexandru Iorov sunt şi finii de cununie ai fostului primar al Constanţei. Cei doi şi-au unit destinele şi afacerile în 2011. Soţul Andreei, Alexandru George Iorov, a fost asociat de-a lungul timpului în mai multe firme, precum SC Consinstal International, Real Imobexpert Design sau Almar Aqua.

Citeşte şi:

Finii fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, investesc într-un bloc de şase etaje. Unde va fi situat acesta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii