Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Ce decizii s-au luat în firma A&A Lake Building SRL

ro

08 Sep, 2023 11:44 900 Marime text


Conform deciziei nr. 2 din data de 10 august 2023, publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 3980 din data de 7 septembrie 2023, asociatul A&A Lake Building SRL, George – Alexandru Iorov a hotărât să elimine din obiectul secundar de activitate al societății toate activitățile prevăzute în actul constitutiv.
 
Obiectul secundar de activitate al societății are următoarele activități: „facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată (activitate desfășurată fără recepție, în regim de seif check – in); „alte servicii de cazre”; „activități generale de curățenie a clădirilor”.
 
În decizie se mai menționează că durata mandatului de administrator al Andreei Iorov este de 30 de ani, cu puteri depline de reprezentare și administrare a societății.
 
Ea și cu George – Alexandru Iorov și-au modificat datele de identificare.
 
Deste A&A Lake Building SRL
 
Conform termene.ro, firma are obiectul de activitate principal „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”, anul înființării este 2016 și sediul este pe bulevardul Mamaia nr. 503A, Constanța.
 
Sursa citată arată că George – Alexandru Iorov a mai fost prezent în Real Imobexpert Design SRL, radiată în prezent. Andreea Iorov a figurat în Nautic Wave SRL și Iorov Andreea PFA, la rândul lor radiate.
 
A&A Lake Building SRL a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 849.641 de lei, un profit egal cu 266.904 lei și o medie de trei salariați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firme Constanța Modificări în Tomis Logistic Prest SRL. A deschis un punct de lucru în Portul Constanța Sud!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii