Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ubisoft implementeaza tehnologia multitouch in R.U.S.E.™ pentru Windows 7 (video)

ro

24 Oct, 2009 18:42 2769 Marime text

ruse.jpgUbisoft® anunta ca jocul de strategie R.U.S.E.™ va fi printre primele care vor exploata noile capabilitati multitouch ale Windows 7.

R.U.S.E.™ este un joc de strategie unic care permite jucatorilor sa-si induca in eroare oponentii pentru a-si conduce propria natiune spre victorie, folosind noile capacitati multitouch ale lui Windows 7.

„La baza industriei de jocuri video se afla interactivitatea imaginilor, iar in ultimii ani ne-am straduit sa facem aceasta interactivitate cât mai directa si mai intuitiva cu putinta. În prezent, gratie lui Windows 7 si a suportului complet de multitouch oferit de acesta, granita dintre imagine si jucator a fost darâmata: ei eu devenit unul si acelasi”, a declarat John Parkes, directorul EMEA Marketing al Ubisoft. „Fiind un joc de strategie bazat pe o interfata clara si intuitiva construita in jurul posibilitatii de zoom, R.U.S.E.™ a fost candidatul perfect in cadrul Ubisoft pentru a demonstra felul in care tehnologia multitouch imbunatateste si usureaza modul de a juca.”

Pentru mai multe informatii despre R.U.S.E.™ planificat sa apara pentru PC si console in trimestrul I al anului 2010, vizitati pagina web www.rusegame.com.

Sursa: xtrempc.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii