Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parteneriat Orange - Google pentru antreprenorii din Romania

ro

17 Dec, 2009 04:29 1686 Marime text

orange.jpgOrange România, în parteneriat cu Google, lanseaza o oferta speciala pentru companiile care doresc sa îsi maximizeze vânzarile prin promovarea online eficienta.
Companiile care achizitioneaza din orice magazin Orange, inclusiv din magazinul online, un abonament de internet nelimitat sau care cumpara online un telefon mobil la pret Thank You sunt eligibile sa se promoveze în mod gratuit pe Google printr-un voucher de publicitate Google AdWords în valoare de 50 de euro. Cu Google AdWords, clientii business ai Orange România îsi pot face cunoscute serviciile si produsele prin Google si pe site-urile partenere ale acestuia, vizând cumparatorii exact când acestia le cauta produsele online.

Google AdWords este un program de publicitate care functioneaza pentru toate companiile, indiferent de marime. Modelul pay-per-click permite agentilor de publicitate sa plateasca doar atunci când potentialii clienti sunt interesati de anunturile lor si dau click pe ele. Mai mult, acestia îsi pot alege limita maxima de plata pentru un click si îsi pot controla cu usurinta consumul zilnic. Toate acestea fac din AdWords o solutie eficienta si de încredere pentru toate companiile, chiar si pentru cele cu bugete mici, pentru a încerca publicitatea online.

"Suntem încântati ca, prin parteneriatul cu Google, putem oferi antreprenorilor mai multa vizibilitate si valoare cu serviciile de comunicare Orange. Consumatorii se documenteaza si cumpara din ce în ce mai mult online, de aceea este esential ca fiecare companie fie cât mai prezenta în acest mediu. Clientii nostri business au acum ocazia sa testeze gratuit AdWords, un instrument eficient de promovare pe internet si sa se initieze în utilizarea unor metode de optimizare a prezentei online, precum search engine marketing", a declarat Andreea Belenes, Online Manager Orange România.

"Ne încânta parteneriatul cu Orange pentru ca ne dorim ca toate companiile din România sa beneficieze de Internet la maxima capacitate pentru a-si impulsiona vânzarile si a-si mari numarul de clienti online. Deschiderea unui cont AdWords este facila, anunturi eficiente putând fi create în numai câteva minute. Suntem foarte încântati ca Orange ofera posibilitatea testarii gratuite a serviciului AdWords tuturor clientilor sai care utilizeaza serviciile de internet mobil si programul Thank You", a declarat Marion Gamel, Head of Marketing, New Markets of Europe, Google.

Sursa: xtrempc.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii