Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

KMG Rompetrol susţine performanţa Studenţii de la „Ovidius“, premiaţi la sesiunea de referate şi comunicări ştiinţifice

ro

15 May, 2014 00:00 2664 Marime text
KMG Rompetrol a premiat studenţii care au luat parte la sesiunea de referate şi comunicări ştiinţifice susţinută la Facultatea de Ştiinţe Aplicate şi Inginerie din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, aflată anul acesta la a XXIII-a ediţie.

Aceştia au fost răsplătiţi pe măsura efortului depus în realizarea respectivelor lucrări cu trei premii a câte 300 de lei fiecare. Două premii au fost distribuite celor două secţiuni ale sesiunii: referate, respectiv comunicări ştiinţifice, iar un premiu a fost acordat pentru cea mai originală şi creativă temă. Şase studenţi premiaţi vor beneficia şi de un program de internship în cadrul KMG Rompetrol. Facultatea de Ştiinţe Aplicate şi Inginerie a desfăşurat, pe 9 mai, cea de-a XXIII-a sesiune de referate şi comunicări ştiinţifice studenţeşti. La sesiune de referate şi la cea de comunicări ştiinţifice au participat 38, respectiv 17 studenţi.

Domenii precum Chimie şi Inginerie chimică, regăsite în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Aplicate şi Inginerie au avut reprezentanţi din rândul studenţilor din ciclul de licenţă, dar şi din cel de masterat. Printre specializările studenţilor din ciclul de licenţă care au susţinut lucrări în cadrul sesiunii ştiinţifice se regăsesc: Prelucrarea Petrolului şi Petrochimie (PPP), Fizică Tehnologică, Chimie, Chimie Alimentară şi Tehnologii Biochimice (CATB), iar din ciclul de masterat, specializările întâlnite la studenţi au fost Tehnologii şi management în prelucrarea petrolului, Chimia și managementul calităţii produselor de consum şi a mediului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii