Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii sustin probele de aptitudini pentru admiterea la licee vocationale

ro

16 Jun, 2010 03:53 3163 Marime text
În cadrul zilei de ieri, au început să se desfăşoare probele de aptitudini pentru elevii care doresc să fie admişi în clasa a IX-a la liceele vocaţionale sau să studieze în clase cu predare bilingvă.

Liceele care au înfiinţat, pentru anul şcolar 2010-2011, clase cu predare a unei limbi moderne în regim bilingv, organizează probe de verificare a cunoştinţelor pentru limbile moderne, în care elevul promovează dacă obţine nota şase. Pentru susţinerea acestor probe de verificare a cunoştinţelor de la limbă modernă s-au înscris 1.130 de elevi la următoarele unităţi de învăţământ: Liceul Teoretic „George Călinescu", Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu", Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân", Liceul Teoretic „Ovidius", Colegiul Comercial „Carol I" şi Liceul Teoretic Callatis Mangalia.

Pentru profilul sportiv s-au înscris 199 de elevi, care susţin probele la Liceul cu Program Sportiv „N. Rotaru" şi Grup Şcolar „Ion Podaru" Ovidiu, iar pentru profilul artistic susţin probe de aptitudini 165 de elevi la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria", dintre care 104 elevi s-au înscris pentru arte plastice, 30 de elevi - coregrafie şi 31 de elevi - muzică.

Probele de aptitudini pentru elevi se vor încheia joi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii