Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii secției de arta actorului de la Colegiul Național de Arte "Regina Maria” din Constanța, din nou mândria orașului lor (galerie foto)

ro

20 Nov, 2018 10:51 3598 Marime text

Elevii Colegiului Național de Arte ”Regina Maria” Constanța s-au întors, din nou, acasă, cu premii importante, de la Concursul Național de Comedie ”Ștefan Mihăilescu – Brăila” ediția a IX-a, care a avut loc în perioada 15-18 noiembrie 2018.

Printre cei 74 de participanți de la 11 licee vocaționale, echipa colegiului constănțean a fost reprezentată de elevii: Călin Martinaș, Maria Floroiu, Nicoleta Zghibarță (clasa a XII-a), Daria Panaite, Alexandra Cîinaru, Gabriel Roșu (clasa a XI-a) și Andrei Calu, Beatrice Marciuc (clasa a X-a).

Pregătiți de conf. univ. dr. Dana Enache pentru a susține texte cu dificultate maximă, scrise de Tudor Mușatescu, Marin Sorescu, Mihai Ignat,  premianții lotului constănțean sunt: Gabriel Roșu – premiul II (clasa a XI-a), Nicoleta Zghibarță - premiul III (clasa a XII-a), Andrei Calu – mențiune (clasa a X-a). 

Pe lângă repertoriul individual, cei opt elevi au fost aplaudați și în spectacolul ”Hangița” de Carlo Goldoni, unde au cântat, indrumați fiind de profesorul  Marius Eftimie și au dansat indrumați de profesoara  Angelica Mihale Ceară.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii