Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce notă a obținut la evaluarea anuală managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)

ro

01 Apr, 2023 00:00 3139 Marime text
  • S-a încheiat evaluarea anuală și pentru managerul Muzeului de Artă Constanţa, Lelia Rus Pîrvan
  • Acesta este și lector-univ la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța și a fost profesor titular de sculptură statuară la Colegiul Național de Arte Regina Maria din Constanța
  • Comisia de evlauare a notat-o pe Rus - Pârvan cu notă maximă atât proba de analiza raportului de activitate şi a referatelor dar și la susţinerea raportului de activitate

S-a încheiat evaluarea managerului Muzeului de Artă din Constanța, Lelia Rus Pârvan.

Comisia pentru evaluarea managerului Muzeului de Artă Constanţa, Lelia Rus Pîrvan a avut următoarea componență:Preşedinte:Nițulescu Virgil – Ștefan - Director/Manager – Muzeul Țăranului Român și membri: Druțu Valentina Florentina – Director/Manager – Complexul Muzeal Național Moldova Iași;Stoian Georgiana – Inspector, Direcţia Generală de Administraţie Publică şi Juridică; Membru supleant din partea autorității: Dumitru Liliana – Inspector – Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate.

Evaluarea managementului s-a desfăşurat conform următorului calendar:
a) 07 – 10 martie 2023, întocmirea referatelor-analiză de către secretariatul comisiei;
b) 13 - 22 martie 2023, analiza raportului de activitate şi a referatelor - analiză de către comisia de evaluare;
c) 23 martie 2023, susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu;
d) aducerea la cunoștința managerului a rezultatului evaluării, a notei şi a concluziilor raportului întocmit de comisia de evaluare, în termen de 24 de ore de la încheierea procedurii de evaluare.
Lelia Rus Pârvan a obținut la ambele probe ale evaluării -  analiza raportului de activitate şi a referatelor și susţinerea raportului de activitate în cadrul unui interviu, nota 10, vezi secțiunea „documente".

Lelia Pârvan - Rus este și lector-univ la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța și a fost profesor titular de sculptură statuară la Colegiul Național de Arte Regina Maria din Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce note au obținut la evaluarea anuală managerii de la Teatrul de Stat Constanța și Biblioteca Județeană „I.N.Roman”?(DOCUMENTE)

După trista dispariție a Doinei Păuleanu, Muzeul de Artă din Constanța are un director interimar

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii