Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Talentul n-are vârstă La 14 ani, constănțeanul Bogdan Mihai Irimia obține încă un premiu național pentru talentul său artistic

ro

16 Mar, 2022 00:00 4010 Marime text

 
  • Bogdan Mihai Irimia, elev în clasa a VIII-a a Colegiului Național de Arte „Regina Maria” Constanța, a obținut Marele Premiu al Concursului național „Arta sufletului” 
 
Constănțeanul Bogdan Mihai Irimia, elev în clasa a VIII-a D la Colegiul Național de Arte „Regina Maria”, a obținut de curând Marele Premiu al Concursului „Arta sufletului”, organizat de Asociația Culturală „Do Art” din Oradea.
 
Competiția, la care s-au înscris 129 de participanți din toată ţara, s-a adresat elevilor care studiază muzica, artele vizuale, teatrul şi dansul.
 
Talentatul elev constănțean a fost distins, de asemenea, cu Premiul I la secţiunea Teatru, după ce a interpretat monologul „Păpuşa de cârpă”, emoționantul poem semnat de Gabriel Garcia Marquez.
 
Bogdan Mihai Irimia este îndrumat de prof. Doiniţa Pîndic și nu este la prima recunoaștere a performanțelor sale artistice.

În anii trecuţi, Bogdan a mai participat la competiții de teatru sau muzică - studiază contrabasul, sub îndrumarea profesorului Andrei Răilean – obținând mereu rezultate remarcabile.
 


Citește și:
#ConstanțaEsteBine – Festivalul „Jean Constantin”, la final Performanțele micului artist Bogdan Mihai Irimia, pe timp de pandemie

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii