Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding Lecție de educație ecologică la Colegiul Național de Arte „Regina Maria" Constanța (GALERIE FOTO)

ro

26 May, 2023 17:11 1189 Marime text
Sursa foto: Facebook/Polaris M HoldingPolaris M Holding a continuat lecția de educație ecologică la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" Constanța. 

Potrivit reprezentanților Polaris M Holding elevii clasei a-IV-a C, de la Colegiul de Artă “Regina Maria”, coordonați de învățătoarea Silvia Vilcu, au fost încântați să afle cât mai multe informații despre cum pot proteja ei planeta.

„Copiii s-au familiarizat cu noțiuni precum colectare separată, reciclare, deșeu menajer și reciclabil, au învățat cum să colecteze separat și ce se întâmplă cu deșeurile reciclabile după ce ajung la stația de sortare și reciclare. Partea teoretică s-a îmbinat cu cea practică și fiecare copil a aruncat la coș câte un deșeu reciclabil respectând pașii corecți de colectare.
Fiecare copil a înțeles că are un rol important în protejarea mediului și că deșeurile devin resurse numai dacă le colectăm separat.
Scopul lecției de educație ecologică este de a-i determina pe copii să colecteze separat și să protejeze mediul și, totodată, practica colectării separate să devină un obicei în cadrul familiei și prietenilor“ - au mai precizat reprezentanții Polaris M Holding.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii