Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii constănțeni, la Concursul național “Educație pentru sănătate”- etapa județeană

ro

25 Mar, 2023 15:06 2284 Marime text
Sală de Clasă. Foto: facebook/MDLPASâmbătă, 25 martie 2023, la Liceul Teoretic ”George Călinescu” Constanța, s-a desfășurat etapa județeană a concursului naţional Educaţie pentru sănătate, Ediţia a X-a, organizată de: Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană prin Biroul de Programe de Promovare a Sănătăţii şi Educaţie pentru Sănătate, Colegiul Naţional de Arte "Regina Maria", Liceul Teoretic "George Călinescu", sub coordonarea Consiliului Consultativ al disciplinei Biologie.

Potrivit ISJ Constanța, concursul a constat în elaborarea unui eseu cu tematică distinctă pentru elevii claselor V - XI. Eventualele contestații se vor depune la secretariatul Liceului Teoretic "George Călinescu" în intervalul orar 14.00-16.00. Rezultatele finale se vor publica la sediul unității de învățământ și pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Constanța miercuri, 29 martie 2023.

Concursul se regăsește în Calendarului activităților educative naționale și internaționale, anul școlar 2022-2023, domeniul științific, poziția 84. Faza Națională se va desfășura în perioada 22 – 28 mai la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" Constanța. Secțiunile concursului vor fi:
- Colaj – clasele pregătitoare – a I-a;
- Fotografie – clasele II – VI;
- Afiș – clasele VII – XI;
- Concurs științific (cu participarea elevilor calificați de la faza județeană) - a VII-a şi a VIII-a, IX-a, a X-a şi a XI-a.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii