Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA-n amiaza mare Urări pentru 2022 de la jurnaliștii ZIUA de Constanța

ro

31 Dec, 2021 14:44 2378 Marime text
  • Urările echipei ZIUA de Constanța pentru 2022.

2021 nu a fost un an ușor pentru jurnaliștii de la ZIUA de Constanța. Au fost colegi care au părăsit această lume, lăsând în urmă amintiri dragi și cititori fideli care îi vor regreta. A fost anul care parcă ne-a maturizat și mai mult, ne-a unit, ne-a apropiat și mai tare. „De vină” e pandemia, cu care am reușit astfel să luptăm. Ultima ediție din acest an merită, de aceea, să fie dedicată tuturor colegilor de la ZIUA de Constanța. Îi veți cunoaște și veți afla cum a fost pentru ei anul care încheie, ce a fost memorabil, ce realizări au avut. Veți afla, evident, și ce își doresc jurnaliștii de la ZIUA de Constanța pentru anul 2022. 
 
 
Claudia Corbu speră ca în 2022 să vedem mai multe zâmbete pe sub măști.



 

Le doresc tututor colegilor mei din presă, tuturor cititorilor, să fie împreună, să se gândească numai la lucruri pozitive, ca să atragă evenimente pozitive în viața lor și să fim cu toții sănătoși, spune Claudia.

 




Marian Bocai speră ca în următorul an să se termine pandemia de coronavirus și să revenim cât mai repede la normal din toate aspectele.
 



Ionuț Zagoneanu  speră ca anul 2022 să ne găsească voioși și sănătoși.
 

Frumos este că am reușit să trecem și de acest an. Nu a fost unul ușor, dar l-am dovedit, să spun așa. Îl așteptăm cu interes pe următorul, 2022. Nu pot decât să sper că vom fi sănătoși cu toții și că vom putea să îl încheiem și pe următorul la fel de voioși, sănătoși și cu gânduri mult mai bune decât îl închidem pe 2021, spune Ionuț Zagoneanu.




Lavinia Siclitaru a dezvăluit că anul viitor se va căsători și a transmis un mesaj despre importanța familiei.
 

 

Ne dorim să fim sănătoși și să învățăm să tram mai mult și pentru noi. Este foarte importantă munca, este foarte importantă comunitatea, să dai ceva oamenilor de lângă tine, dar până la urmă puterea ți-o găsești acasă. Cred că trebuie să ne întoarcem mai mult spre cei de acasă, pe care eu recunosc că i-am cam neglijat, spune ea.

 





Cecilia Zagoneanu  este convisă că  Dumnezeu o să vrea ca 2022 să fie un an mai bun pentru noi toți și un an în care să conștientizăm și să simțim că dacă avem sănătate chiar avem puterea să le facem pe toate.

 


Încercăm să înghițim emoțiile, să le transpunem în cuvinte în emisiuni și să oferim celor care au încrederea să ne urmărească, informațiile de calitate și poate mai puțin știute, pe care le așteaptă de la noi.-Cecilia Zagoneanu




Cătălina Băltărețu își dorește ca 2022 să fie un an care să ne permită să fim noi înșine.

 

Am reușit să ne mobilizăm, avem o echipă minunată. Sperăm ca anul 2022 să fie un an mai bun, un an care să ne permită să fim noi înșine, să ne setăm dorințele și să ascultăm întotdeauna de propriul nostru interior. Pentru anul următor, multă sănătate că e mai bună decât toate, vă urează ea.

 



Cel mai tânăr membru al echipei ZIUA de Constanța, Dima Nancu, își dorește să fie o formă cât mai bună a sa și urează tuturor un călduros La Mulți Ani!
 


Imi doresc ca anul viitor să ne găsească tot împreună și  sănătoși. -Isabela Boantă
 


Adelina Cioi a povestit despre proiectul Dobrogea 143- De la grecii din Milet la generația Millennials. Ea spune că își dorește ca anul viitor să fie cooptată în alte proiecte la fel de importante.
 
 



Directorul ziarului ZIUA de Constanța, Claudia Tanislav, spune că pășește în noul an cu convingerea că în fiecare zi poate fi mai bine.
 


 

Anul acesta a trebuit să asigur și o infrastructură emoțională și a fost cel mai greu din cei 21 de ani de activitate, dar astăzi suntem aici. Pășesc spre un nou an cu convingerea și cu lecțiile din anul trecut că în fiecare zi poate fi mai bine.-Claudia Tanislav.
 

 










 
 Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii