Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Muftiul Iusuf Muurat, șeful Cultului Musulman din România vorbește despre postul Lunii Ramazan

ro

26 Apr, 2021 14:07 3388 Marime text


 
  • Postul specific Lunii Ramazan este o perioadă pe care etnicii musulmani trebuie să o petreacă în liniște, dedicându-se cât mai mult trăirii religioase și detașați de grijile cotidiene
  • La ZIUA LIVE discutăm și despre Regulamentul de organizare și funcționare a cimitirelor musulmane de pe raza municipiului Constanța, dar și despre activitatea diplomatică a Muftiatului
  • ZIUA LIVE este pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe pagina Facebook, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră


Musulmanii din România se află în postul Ramadanului.
Postul specific Lunii Ramazan este o perioadă pe care etnicii musulmani trebuie să o petreacă în liniște, dedicându-se cât mai mult trăirii religioase și detașați de grijile cotidiene.
Mai multe detalii despre această perioadă aflăm, marți 27 aprilie la ZIUA LIVE de la muftiul Iusuf Muurat, șeful Cultului Musulman din România.
Tot atunci discutăm despre Regulamentul de organizare și funcționare a cimitirelor musulmane de pe raza municipiului Constanța, dar și despre activitatea diplomatică a Muftiatului.
Un alt subiect vizează campania de vaccinare împotriva Covid 19 în rândul etnicilor musulmani. Toate detaliile le află, marți, de la ora 14.00 la ZIUA LIVE pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe pagina Facebook, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii