Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:21 26 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Mihai Ochiuleț, consilier USR „Secretarul municipiului, Mirabela Călin, obediență 100%, fără margini, total neproductivă”(VIDEO)

ro

13 May, 2022 00:00 852 Marime text
  • Invitatul ediției de ieri de la ZIUA LIVE, Mihai Ochiuleț, consilier local municipal, a vorbit despre solicitarea USR Constanța de eliberare din funcţie a Viorelei Mirabela Călin
  • Motivul sunt zecile de certificate de urbanism şi autorizaţii de construire care stau chiar şi câte 300 de zile în sertarele din biroul Viorelei Mirabela Călin
  • Totodată, Călin este acuzată că nu aduce la cunoștința Consiliului Local adresele de la alte instituții abilitate
  • USR cere organizarea unui nou concurs pentru postul de secretar general al Primăriei Constanţa

Invitatul ediției de ieri de la ZIUA LIVE, Mihai Ochiuleț, consilier local municipal, a vorbit despre solicitarea USR Constanța de eliberare din funcţie a Viorelei Mirabela Călin şi despre nevoia de organizare a unui nou concurs pentru postul de secretar general al Primăriei Constanţa.

Motivul sunt zecile de certificate de urbanism şi autorizaţii de construire care stau chiar şi câte 300 de zile în sertarele din biroul Viorelei Mirabela Călin.
 
„Solicitarea este gata, urmează să o semnăm și să o trimitem către primar, să o depunem la biroul dânsului. (...) O persoană care nu a luat concursul, care s-a prezentat execrabil la evaluare, care reclama incompetență nu poate fi menținută în funcție”, a spus Mihai Ochiuleț. 

„Noi nu facem parte din executiv, depindem de doamna secretar. Și nu vrea să ne faciliteze tot ceea ce solicităm. Au fost adrese de la Prefectură adresate Consiliului Local de care am aflat din presă.

Pe de altă parte, primarul Vergil Chițac vede foarte bine, de fapt lipsa de pregătirea a secretarului municipiului se vede la fiecare ședință de consiliu local. Din păcate, astfel de persoane sunt tolerate, pentru că nu se dorește aducerea de oameni competenți în Primărie”, a adăugat consilierul USR Constanța. Mihai Ochiuleț a vorbit și despre întârzierile emiterii de documente de către secretarul municipiului Constanța.

„Se întârzie foarte mult eliberarea de certificate de urbanism, (...) doamna neavând competențe tehice. Există o dublă măsură. Nu răspunde oamenilor la solicitări. Cu toate acestea este păstrată în organigramă, cu toate că nu a fost în stare să ia concursul pe funcție, pentru că dă dovadă de obediență 100%, fără margini față de primar și echipa sa. Din păcate, total neproductivă”, a adăugat consilierul USR care s-a întrebat retoric: „De ce ar vrea cineva să țină în funcție un om incompetent?”

 


Citește și:

ZIUA LIVE. Mihai Ochiuleț, despre solicitarea de demisie a Mirabelei Călin (VIDEO)

ZIUA LIVE De ce trebuie eliberată din funcţie, secretarul municipiului Constanța, Mirabela Călin?


Inteviul video poate fi urmărit integral aici:

  Citește și:
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii