Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE De ce trebuie eliberată din funcţie, secretarul municipiului Constanța, Mirabela Călin?

ro

11 May, 2022 15:55 2466 Marime text
  • USR Constanţa solicită eliberarea din funcţie a Viorelei Mirabela Călin şi organizarea unui nou concurs pentru postul de secretar general al Primăriei Constanţa
  • Motivul?  Zeci de certificate de urbanism şi autorizaţii de construire stau chiar şi câte 300 de zile în sertarele din biroul Viorelei Mirabela Călin. Solicitări, adrese oficiale şi documente importante sunt băgate „la dulap“ şi „uitate“

USR Constanţa solicită eliberarea din funcţie a Viorelei Mirabela Călin şi organizarea unui nou concurs pentru postul de secretar general al Primăriei Constanţa.

Motivul?  Zeci de certificate de urbanism şi autorizaţii de construire stau chiar şi câte 300 de zile în sertarele din biroul Viorelei Mirabela Călin. Solicitări, adrese oficiale şi documente importante sunt băgate „la dulap“ şi „uitate“.

Joi, 12 mai de la ora 13.00 la ZIUA LIVE, aflăm ce pași vor urma consilierii USR Constanța pentru a genera eliberarea din funcție a secretarului municipiului, care nu ocupă postul prin concurs, ci doar prin prelungirea delegării cu concursul primarului, Vergil Chițac.

Aceeaşi Viorela Mirabela Călin refuză organizarea sedinței extraordinare pe tema suspendării regulamentului de acces în Zona Peninsulară. De ce? Aflăm la ZIUA LIVE.

Și tot atunci discutăm despre audierile primarului Chițac la DNA, despre modificarea Regulamentului parcărilor din municipiu dar și despre situația financiară a CT BUS, care s-ar afla pentru prima data în ultimii cinci ani pe pierdere.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii