Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Zelca, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor, la „ZIUA-n amiaza mare”

ro

13 Jan, 2022 15:09 2605 Marime text
  • Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din România (SNPPC), Vasile Zelca, este invitatul emisiunii „ZIUA-n amiaza mare” de vineri, 14 ianuarie, ora 13.00.
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală, și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Ales recent în fruntea sindicatului național al polițiștilor, constănțeanul Vasile Zelcaare în spate o îndelungată activitate de sindicalist în poliție.
 
Până în luna decembrie a luptat pentru drepturile polițiștilor constănțeni, însă acum conduce cel mai important sindicat din Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și din multe alte structuri ale MAI.În prezent, structura SNPPC cuprinde 74 de birouri teritoriale, în toate județele țării și în București, având un număr de peste 45.000 de membri din totalul de aproximativ 75.000 de polițiști din structurile MAI, fiind cel mai mare sindicat din România.
 
Vasile Zelca a preluat funcția de președinte al SNPPC în plină perioadă de tulburări sociale, de nemulțumiri și proteste sindicale. La „ZIUA-n amiaza mare”, liderul sindical va vorbi despre lupta polițiștilor în prima linie a stării continue de alertă, despre bâlbâiala în decizii a guvernanților, despre eforturile pe care le fac polițiștii pentru a găsi soluții în aplicarea acestora. Va prezenta, evident, și cazurile unor polițiști care au ajuns în atenția anchetatorilor pentru abuz în funcție, corupție sau alte infracțiuni. Dar va vorbi și despre lupta pentru drepturile polițiștilor, despre posibilitatea SNPPC de a îi apăra în cazul unor cercetări disciplinare, administrative, penale sau de altă natură, în legătură cu fapte petrecute în timpul serviciului sau în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii