Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicul infecționist, Sorin Rugină vine la ZIUA Live. Va fi un al treilea val de Coronavirus?

ro

03 Mar, 2021 13:13 3235 Marime text




⦁    A fost primul constănțean care s-a vaccinat împotriva Covid-19
⦁    Aflăm de la prof. univ. dr.Sorin Rugină, medic primar de boli infecțioase și epidemiologie în cadrul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța  dacă vom avea de traversat în următoarele luni un al treilea val al pandemiei de coronavirus
⦁    ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră


Medicul Sorin Rugină a fost primul constănțean care s-a vaccinat împotriva Covid-19. Rugină este coordonatorul centrului de vaccinare de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa.
Despre vaccin și vaccinare și dacă persoanele vaccinate pot transmite virusul,  aflăm la ZIUA Live.
Joi, 4 martie de la ora 14.00 la ZIUA LIVE aflăm de la prof. univ. dr.Sorin Rugină, medic primar de boli infecțioase și epidemiologie în cadrul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța,  dacă vom avea de traversat în următoarele luni un al treilea val al pandemiei de coronavirus.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii