Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu exclusiv pentru ZIUA de Constanţa Traian Băsescu - „Nu ştiu dacă Mazăre a fost printre iniţiatorii referendumului. Dar nici el nu îşi doreşte o justiţie independentă"

ro

27 Jul, 2012 01:00 3615 Marime text
interviu exclusiv pentru ziua de constantatraian basescu nu stiu daca mazare a fost printre initiatorii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • lavi 27 Jul, 2012 13:22 eu zic sa punem bani sa ii cumparam un tricou in alta culoare. Sa nu zica lumea ca are doar unu.
  • Parerologul de Constanta. 27 Jul, 2012 09:38 Geaba se acuză,în presa centrală sau locală,politicienii din taberele puterii şi opoziţiei,sau noi, muritorii şi sărmanii comentatori ,unii pe celălalţi,cum că am fi pro sau contra PDL,sau USL,sau pro sau contra Băsescu,Ponta,Antonescu & comp. ... toţi au dreptate,fără excepţie !...asta-i foarte dureros,zic eu... ! Totuşi,părerea mea este că,inamicul public numărul unu al României,este Băsescu... cel puţin acum... ! Eforturile sale de a rupe ţara în „şpe...” tabere pro sau contra ceva sau cineva şi-au spus cuvântul cu vârf şi îndesat !Aşa că,a apela la divagaţii şi argumente,care mai de care mai adevărate sau mai gogonate,pe teme adevărate sau false...nu face decât a ne deturna atenţia de la efortul civic, pe care trebuie să ni-l asumăm acum,duminica viitoare...acela de a a merge la vot...dacă Băsescu va fi detronat sau nu,rămâne de văzut..! După care...o nouă etapă trebuie să înceapă a se derula în viaţa politică a noastră,a tuturor...viaţa politică de "după Băsescu",fie începând de lunea viitoare,fie începând de anul viitor... trebuie să înceapă altfel...dar cum altfel, când "oferta" electorală ,atât a opoziţiei ,cât şi a actualei puteri,este de mai mare râsu-plânsu...? Chestia comentată de ilustrul Paleolog ... cu berbecul înlocuit de cele două gâşte USL iste nu este decât o perdea de fum lansată de un om,ce-i drept,de cultură... A-L ELIMINA PE BĂSESCU DE LA CONDUCEREA AUTORITARĂ a ROMÂNIEI, nu este similar cu a-i instala „la frâne” pe Ponta şi pe Antonescu,precum şi pe acoliţii lor !!!! Cel puţin,aşa zic şi cred eu,părerea mea... Dimpotrivă,în etapa viitoare,a alegerilor din toamnă,electoratul trebuie să se divizeze,exact după preferinţele fiecăruia,fără influenţe exterioare...astfel încât , rezultatul alegerilor să nu mai " aşeze toate ouăle în acelaşi coş"...aşa cum a făcut-o la "locale"....Şi dacă,ulterior,”ouălele” de care vorbeam se vor reaşeza pe noi coşuri şi căprării...după cum vor fi chemate la interes de găinarii şefi de partide,asta va fi o altă găinărie de-a lor...noi nu putem decât să ne dăm cu părerea şi eventual să-i ameninţăm cu alte ouă...clocite... Iar noul preşedinte al României să nu mai fie om politic,pătat sau controversat...să nu mai fie un " politruc alunecos",nici un găinar-şef,dovedit sau numai bănuit...ci un cetăţean onest,fie el academician,om de cultură sau finanţist nepătat... Vă întreb pe dumneavoastră : o exista această specie în România ?! Oricum, " epoca Băsescu" stă să apună...şi nu ar fi rău,atâta timp cât v-a deschide o poartă reală spre conciliere şi adevăr politico-social naţional şi local...şi spre construcţie economică durabilă...părerea mea...
  • Simion 27 Jul, 2012 07:46 ' ...dar la prezidenţialele din 2009 v-au votat pe dumneavoastră, candidat de dreapta.' El si PD sunt de dreapta doar cand fura locuinte si se imbogatesc furand din banii romanilor idioti care i-au ales pe acesti talhari !!!