Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUZ-ul pentru extinderea Mobexpert de pe Bulevardul Aurel Vlaicu, lansat în dezbatere publică! Constănțenii pot transmite observații(DOCUMENTE)

ro

16 Dec, 2022 00:00 2032 Marime text
  • Planul Urbanistic Zonal a fost inițiat de MPM Real Estate Investment SRL în vederea reglementării urbanistice a terenului situat în Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 271, indentificat cu număr cadastral 252.488.
  • În 2021, firma a avut o cifră de afaceri de 9.575.342 lei și un profit de 4.679.561 lei, cu 15,5% în scădere față de 2020
  • Asociați în firmă sunt Priceton Limited, societate cu sediul în Cipriu, Nicosia, cu o cotă parte de 20%, Dan Viorel Șucu, cu o cotă parte de 80%. Administratorul firmei este Viorel Fătu
  • Prin actualul PUZ se cere reglementarea terenului pentru extinderea unui nou corp cu funcțiune comercială
  • Elaborator PUZ este ALL Arhitectura SRL
  • Publicul este invitat să transmită observații asupra documentelor disponibile pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța până pe 19.12.2022
 
 
Primăria Constanța a lansat în dezbatere publică Planul Urbanistic Zonal inițiat de MPM Real Estate Investment SRL în vederea reglementării urbanistice a terenului situat în Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 271, indentificat cu număr cadastral 252.488.

Se cere reglementarea terenului pentru extinderea unui nou corp cu funcțiune comercială.

Elaborator PUZ este ALL Arhitectura SRL.

Publicul este invitat să transmită observații asupra documentelor disponibile pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, prin e-mail la adresa: primarie@primarie-constanta.ro sau prin poștă, la adresa bd.Tomis 51, etaj 1, cam.121, în atenția Serviciului Planificare Urbană și Mediu sau depuse la registratura PMC, la Centrul de Informare Cetățeni aflat în incinta City Park Mall, bd.Al.Lăpușneanu nr.116, până pe 19.12.2022.
 
MPM Real Estate Investment SRL vrea realizarea PUZ-ului pentru bd. Aurel Vlaicu nr. 271
 
Primăria municipiului Constanța a mai eliberat anul acesta un certificat de urbanism pentru societatea MPM Real Estate Investment SRL, pentru construirea unui magazin de mobilă și decorațiuni. 

Dan Șucu, asociatul majoritar al societății, este și în juriul de la Imperiul Leilor, difuzat de Pro TV.

Magazinul va fi amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 271, fiind vorba de un magazin de mobilă și decorațiuni, cu un regim de înălțime P+1E.
Amintin că inițial în anul 2017 Primăria Constanţa a publicat anunţul de consultare asupra propunerilor preliminare ale Planului Urbanistic de Detaliu - „construire imobil S+P+1-2e (comerţ en-gros, depozitare, spaţiu expoziţional, birouri)“, propus a fi realizat în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 271 (A 592/10, A 592/8, A 592/, A 592/7 lot1, A 592/7 lot 2). PUD-ul este iniţiat de MPM Real Estate Investment SRL, divizia de dezvoltări imobiliare a Mobexpert.

Totodată, MPM Real Estate Investment SRL a obţinut, pe data de 13 aprilie 2017, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 908 pentru construirea unui imobil S+P+1-2E (comerţ en-gros, depozitare, spaţiu expoziţional, birouri).
 
MPM Real Estate Investment SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2007, cu sediul social în București, Sector 2, pe șoseaua Fabrica de Glucoză.

În 2021 firma a avut o cifră de afaceri de 9.575.342 lei și un profit de 4.679.561 lei, cu 15,5% în scădere față de 2020.

Capitalul social este de 340.000 de lei. Asociați în firmă sunt Priceton Limited, societate cu sediul în Cipriu, Nicosia, cu o cotă parte de 20%, Dan Viorel Șucu, cu o cotă parte de 80%. Administratorul firmei este Viorel Fătu.
 
Activitatea principală a firmei este „Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”.
 
Pe Viorel Fătu îl mai regăsim administrator la Domus Mex SRL, la Rentafi SRL unde este administrator și asociat, la Sprint Investment SRL, unde este administrator și la SVM Administrator SRL, unde este asociat și administrator. Priceton Limited mai este asociat unic la Priceton Mureș SRL.
Pe Dan Viorel Șucu îl regăsim în mai multe societăţi: la B M Logistic Mex SRL, la C S Management SRL, la Clasic Prod Mex SRL, la D Ddistrict Cafe SRL, la Damaro Invest SRL, la Domus Mex SRL, la Eurostil Light SRL, la Linea Mex SRL, la Lion Arena Investment SRL, la M D Retail Sibiu SRL, la Mec Trip SRL, la Mex Productie Distributie Logistica SRL, la Mobexpert Băneasa SRL, la Moldo Mex SRL, la Neo Downtown SRL, la Olimp Imobiliare SRL, la Praga Imobiliare SRL, la Rentafi SRL, la Retail Concept Design SRL, la Retail Investment Management Holding SRL, la SDV Retail SRL, la SM Development RL; la Sprint Investment 2000 SRL, la Torviter SRL şi la Tralomex SRL.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Omul de afaceri Dan Șucu construiește un nou magazin de mobilă la Constanța

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii