Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria a emis autorizația de construire Atg Hydro - Tehnica Systems SRL construiește o hală de depozitare pentru CN APM Constanța

ro

21 Nov, 2023 12:33 846 Marime text



Primăria Constanța a emis  astăzi autorizația de construire la solicitarea Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA, în calitate de titular de proiect, pentru SC ATG Hydro-Tehnica Systems SRL cu sediul social în clădire administrativa cămin muncitoresc Poarta 2, cam 237, incintă Port, zona danei pl3, bl. parcela 97 municipiul Constanța.

Autorizația cu valabilitatea de 24 de luni vizează amenajare platformă și construire hală depozităre parter, construire birouri P+1E, amplasare corturi depozitare, amplasare containere parter vestiare și grupuri sanitare, împrejmuire teren și organizare șantier.
Investiția va fi realizată de ATG Hydro- Tehnica Systems SRL.

Proiectul propus s-a aflat în consultare și la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, str. Unirii nr. 23, mun. Constanța.  

ATG Hydro-Technica Systems SRL

Compania are sediul social în Giurgiu, se ocupă de construcţii hidrotehnice și este controlată de Piriou Atg Romania SRL, din București.

Piriou Atg Romania SRL se ocupă de Activităţi ale holdingurilor și este controlată de Pirou, asociat unic, din Franța.
Administratorii firmei sunt: Michel Joseph Le Bouedec, Apostol Teodor Gheorghe, Le Roy Pascal Guy Joseph, Faujour Vincent și Alain Le Berre.

Piriou Atg Romania SRL mai controlează, potrivit Confidas.ro, Shipyard ATG Giurgiu SRL și ATG Marina SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii