Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:18 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Planul Urbanistic Zonal inițiat de Cardiozon Med, în consultare publică

ro

05 Nov, 2020 00:00 1501 Marime text
  • Constănțenii sunt invitați să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal inițiat de Cardiozon Med
  • Observațiile sunt necesare în vederea stabilirii cerintelor de elaborare și vor fi transmise în scris prin e-mail – la adresa primarie@primaria-constanta.ro. în perioada 03.11.2020 – 08.11.2020
  • Plan Urbanistic Zonal vizează reglementarea zonei în care se află o clinică din Constanța. Obiectivul PUZ-ului constă în reglementarea zonei delimitată de Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, strada Farului, strada Salcâmilor, proprietăți private și alee de acces

Constănțenii sunt invitați să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal inițiat de Cardiozon Med.
Observațiile sunt necesare în vederea stabilirii cerintelor de elaborare și vor fi transmise în scris prin e-mail – la adresa primarie@primaria-constanta.ro. în perioada 03.11.2020 – 08.11.2020.

Plan Urbanistic Zonal vizează reglementarea zonei în care se află o clinică din Constanța. Obiectivul PUZ-ului constă în reglementarea zonei delimitată de Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, strada Farului, strada Salcâmilor, proprietăți private și alee de acces.

Prin prezenta documentabe urbanistică se propune împarțirea zonei studiate în 3 zone de reglementare după cum urmează: ZRL5 – subzona locuințelor collective înalte cu P+8-10 niveluri. ZRL2a-locuințe individuate si colective mici cu maxim P+2 niveluri situate în afara perimetrelor de protecție  și ZMa-zona mixtă situată ăn afara perimetrelor de protecție, propusă în cadrul prezentei documentații urbanistice, vezi secțiunea "documente".
Astfel se propun următoarale utilizări admise și indicatori urbanistici pentru noua zonă de reglementare propusă prin prezentul PUZ: locuințe colective de maxim 5 niveluri, servicii medicale de tip cabinet, clinică, dispensar urban etc. Se mai acceptă servicii comerciale și economice de alimentație publică, birouri și sedii administrative și funcțiuni complementare, garaje, parcaje subsuprateran, la sol, Ioc de joacă, etc.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii