Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:23 20 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe imobile cu un etaj, ridicate de patronul magazinului de mobilă Ruana în Lumina (document)

ro

13 Jun, 2018 00:00 1205 Marime text
Patronul magazinului de mobilă Ruana se apucă de construit în Lumina. Cristian Nicolae Nicola a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa aviz de mediu pentru proiectul „Construire imobile locuinţe P+1E - C1, C2, C3, C4, C5, C6 şi împrejmuire teren“, ce urmează a fi amenajate în comuna Lumina, strada Năvodari.
 
Terenul este proprietatea titularului, conform contractului de vânzare-cumpărare. Obiectivul se încadrează în indicatorii urbanistici emişi şi în baza Certificatului de urbanism emis nr. 73/24.05.2018. Vecinătăţile amplasamentului, conform cadastrului, sunt: la nord - proprietate privată, la est - proprietate privată, la sud - strada Năvodari, la vest - proprietate privată - imobil locuinţă unifamilială P+2E+M - Nicola Cristian.
 
Investitorul propune realizarea unor construcţii cu funcţiunea de locuinţe individuale unifamiliale, cu regim de înălţime P+1E. Construcţiile vor fi asemănătoare şi vor fi structurate funcţional în felul următor: la parter - hol, bucătărie, scară acces etaj, cameră de zi, baie; etaj - trei dormitoare. Se vor asigura locurile de parcare auto în incinta proprietăţii. În interiorul parcelei sunt asigurate locurile de parcare conform HGR 525/1996 - şase locuri de parcare la şase unităţi de locative - cu acces din latura de sud din strada Năvodari. Se vor asigura suprafeţele de spaţii verzi, 55,0% din suprafaţa terenului: 1.105,4 mp spaţii verzi la nivelul parterului, reprezentând 55%.
 

Contracte cu autorităţi publice

 
Potrivit licitatiapublica.ro, firma Ruana SRL şi-a adjudecat în anul 2013 un contract în valoare de 142.086 de lei cu Sanatoriul Techirghiol, pentru „furnizare mobilier destinat spaţiilor de cazare şi cabinetelor medicale/tratament din Pavilion A Complex Balnear“. În anul 2009 însă, firma şi-a adjudecat două contracte cu CJC, având ca obiect furnizarea de mobilier pentru Pavilionul Expoziţional Constanţa, unul în valoare de 253.891 de lei şi altul de 1.080.000 de lei - pentru furnizare scaune şi mese necesare organizării de evenimente, conferinţe de amploare, târguri şi expoziţii în cadrul noului obiectiv - Pavilion Expoziţional Constanţa. Aceeaşi firmă a câştigat, tot în 2009, 124.900 de lei de la Primăria Lumina, pentru furnizarea de mobilier necesar Căminului Cultural Lumina şi de mobilier şcolar.
 

Ruana SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Societatea a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în comuna Lumina. Capitalul social subscris, de 410 lei, integral vărsat, este compus din 41 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Cristian Nicola Nicolae este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de fabricarea de mobilă pentru birouri şi magazine.
 
Ruana SRL are următoarele puncte de lucru: comuna Lumina, strada Năvodari nr. 65, comuna Lumina, şoseaua Tulcei nr. 105; municipiul Constanţa, şoseaua Mangaliei, intersecţie cu bd. Aurel Vlaicu, Km. 4-5, standul nr. 8F.
 
În anul fiscal 2014, societatea a avut 20 de salariaţi, o cifră de afaceri de 2.122.652 de lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, Ruana SRL a avut 15 salariaţi, o cifră de afaceri de 1.671.387 de lei şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 12 salariaţi, cifră de afaceri de 1.455.357 de lei şi profit de zero lei.
 
Citeşte şi:
 
Patronul magazinului de mobilă Ruana se apucă de construit în Lumina (document)

PUZ-ul proiectului imobiliar de pe bulevardul Aurel Vlaicu al patronului fabricii de mobilă Ruana, un nou aviz negativ de la Comisia de Urbanism a Consiliului Local Municipal

 
Comisia de urbanism a Consiliului Local Municipal, aviz negativ pentru PUZ-ul blocului pe care patronul de la Ruana îl vrea pe Aurel Vlaicu

Undă verde de la municipalitate pentru patronul de la Ruana Clădire de opt etaje, în zona Spitalului CFR Constanţa (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii