Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la municipalitate pentru patronul de la Ruana Clădire de opt etaje, în zona Spitalului CFR Constanța (galerie foto)

ro

24 May, 2018 00:00 5014 Marime text
Patronul magazinului Ruana continuă demersurile pentru blocul pe care îl va ridica în zona Spitalului CFR din municipiul Constanța.
 
Cristian-Nicolae Nicola a obținut, pe data de 23 mai, de la Primăria Constanța, certificatul de urbanism nr. 2027 pentru „Construire imobil S+P+8E, locuințe colective“, propus a fi amenajat pe bulevardul 1 Mai nr. 5B.
 
De asemenea, acesta a obţinut, pe 27 octombrie, Certificatul de urbanism nr. 3215 pentru proiectul „Construire imobil locuinţe colective P+10E“.
 

Cine este Cristian Nicolae Nicola

 
Cristian Nicolae Nicola este patronul magazinului de mobilă Ruana, care funcționează pe firma SC Ruana SRL. După investiţiile demarate la Constanţa împreună cu Petrică Albu, un fost candidat al PPDD la Primăria comunei Cerchezu în 2012, şi ansamblul de blocuri din comuna Lumina, localitatea unde magazinul de mobilă îşi are punctul de desfacere, iată că Nicolae Cristian Nicola mai bifează o investiţie.
 

Contracte cu autorităţi publice

 
Potrivit licitatiapublica.ro, SC Ruana SRL şi-a adjudecat în anul 2013 un contract în valoare de 142.086 de lei cu Sanatoriul Techirghiol, pentru „furnizare mobilier destinat spaţiilor de cazare şi cabinetelor medicale/tratament din Pavilion A Complex Balnear“. În anul 2009 însă, firma şi-a adjudecat două contracte cu CJC, pentru furnizarea de mobilier pentru Pavilionul Expoziţional Constanţa, unul în valoare de 253.891 de lei şi altul de 1.080.000 de lei - pentru furnizare scaune şi mese necesare organizării de evenimente, conferinţe de amploare, târguri şi expoziţii în cadrul noului obiectiv - Pavilion Expoziţional Constanţa. Aceeaşi firmă a câştigat, tot în 2009, 124.900 de lei de la Primăria Lumina, pentru furnizarea de mobilier necesar Căminului Cultural Lumina şi de mobilier şcolar.
 

Ruana SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Societatea a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în comuna Lumina. Capitalul social subscris, de 410 lei, integral vărsat, este compus din 41 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Nicolae Cristian Nicola este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de fabricarea de mobilă pentru birouri şi magazine. Ruana SRL are următoarele puncte de lucru: comuna Lumina - strada Năvodari nr. 65, comuna Lumina - șoseaua Tulcei nr. 105; municipiul Constanţa - șoseaua Mangaliei, intersectie cu bd. Aurel Vlaicu, km. 4-5, standul nr. 8F.
 
În anul fiscal 2014, societatea a avut 20 de salariaţi, o cifră de afaceri de 2.122.652 de lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, Ruana SRL a avut 15 salariaţi, o cifră de afaceri de 1.671.387 de lei și un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 12 salariaţi, cifră de afaceri de 1.455.357 de lei şi profit de zero lei.
 
Cristian-Nicolae Nicola mai deține acțiuni în: Fotovoltaic Sun Light Park SRL; Nicola Cristian-Nicolae Intreprindere Individuală și Siderurgica Ro Metal SRL - radiată.
 
Citeşte şi:
 
PUZ-ul proiectului imobiliar de pe bulevardul Aurel Vlaicu al patronului fabricii de mobilă Ruana, un nou aviz negativ de la Comisia de Urbanism a Consiliului Local Municipal

 
Patronul magazinului Ruana continuă investiţiile! Vrea să ridice un bloc de zece etaje în zona Spitalului CFR

 
Patronul magazinului de mobilă Ruana se apucă de construit în Lumina (document)

 
Comisia de urbanism a Consiliului Local Municipal, aviz negativ pentru PUZ-ul blocului pe care patronul de la Ruana îl vrea pe Aurel Vlaicu

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii