Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:10 25 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeancă numită vicepreședinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Orban a semnat ordinul

ro

06 May, 2020 06:50 3580 Marime text
Ieri a fost publicată în Monitorul Oficial al României Partea I numărul 358 din 5 mai Decizia numărul 236 prin care Ruana-Florina Ceaușescu a fost numită vicepreședinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS).

Decizia este semnată de primul ministru Ludovic Orban și contrasemnată de secretarul general al Guvernului Antonel Tănase.
 
Până acum Ruana-Florina Ceaușescu a fost inspector la Direcția Generală de Proiecte - Serviciul Promovare Proiecte Europene din cadrul Consiliului Județean Constanța.
 
Ruana-Florina Ceaușescu este, în prezent, cel de-al treilea vicepreședinte al autorității alături de Claudiu Constantin Năstasă, și Oana Maria Sava.

Președintele AAAS este Gheorghe Adrian Miuțescu.
 
Despre AAAS

Potrivit paginii oficiale de internet a instituției Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (A.A.A.S) este instituţia românească de referinţă în domeniul administrării/ vânzării acţiunilor statului şi al valorificării creanţelor cu o experienţă de peste 20 de ani.

Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului este cea mai lungă prezenţă pe piaţă în calitate de administrator al activelor şi intereselor economice ale statului român, având cea mai mare experienţă acumulată în diferite segmente decizionale pe acest domeniu.

Partener recunoscut de organismele internaţionale şi coordonator al programelor de restructurare, eficientizare şi privatizare a activelor statului, A.A.A.S. are o contribuţie esenţială la maximizarea rezultatelor administrării intereselor economice ale statului.

Autoritatea are atribuţii în domeniul administrării – privatizării, postprivatizării şi valorificării creanţelor, având, în prezent, 220 de angajaţi cu expertiză în zona juridică, insolvenţă, management şi analiză financiară.

Sursa foto: aaas.gov.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii