Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicepreședintele AAAS i-a devenit între timp soție! Consilierul PMP, Virgil Senopol a redeschis activitatea unei firme. Unde i-a mutat sediul social?

ro

21 Oct, 2022 00:00 2135 Marime text

 
  • Asociatul unic al societății Founds Management Solutions SRL, Virgil-Cristian Senopol a decis reluarea activității companiei și schimbarea sediul social de la Constanța la Vâlcea, în comuna Galicea, satul Cremenari
  • Asociatul a modificat și domeniul şi activitate principal în transporturi rutiere de mărfuri şi servicii de mutare
  • Senopol, membru PMP și consilier județean și fost candidat la Primăria Cumpăna mai este asociat și administrator potrivit RECOM în SC Eurotrading Sea Coast SRL
  • Ruana Florina Senopol, fostă Ceaușescu a rămas vicepreședinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), chiar dacă PMP a ieșit demult de la guvernare
 
 
Potrivit unei hotărâri publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 4.353 din data de 18.10.2022, asociatul unic al societății Founds Management Solutions SRL, Virgil-Cristian Senopol a decis reluarea activității companiei și schimbarea sediul social de la Constanța la Vâlcea, în comuna Galicea, satul Cremenari, locul de baștină al soției sale.
 
Asociatul a modificat și domeniul şi activitate principal în transporturi rutiere de mărfuri şi servicii de mutare. Obiectul secundar al SRL-ului este potrivit celei mai noi modificări - activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
Nu în ultimul rând, Senopol a decis schimbarea duratei mandatului administratorului din nelimitată în 50 de ani, administratorul având puteri depline de administrare şi reprezentare.

Virgil - Cristian Senopol, membru PMP și consilier județean și fost candidat la Primăria Cumpăna mai este asociat și administrator potrivit RECOM în SC Eurotrading Sea Coast SRL înființată în 2013, cu sediul în Năvodari.

 
În firmă îl regăsim și pe fostul deputat PPDD de la Constanța, Andrei Răzvan Condurățeanu (n.r. fiul regretatului jurnalist Florin Condurățeanu) cu 50% dar și pe Alexandra Senopol care deține 25%.

Obiectul de activitate al firmei este comerțul cu animale vii.
 
Consilierul județean PMP Constanța este economist, finalizând în 2003 Facultatea de Management Financiar Contabil a Universității „Spiru Haret“.
 
Acesta a mai activat în trecut ca președinte al Partidului Social Românesc, filiala Constanța, partid fondat în 2015 de Mircea Geoană dar și ca președinte al Asociației “Și tu Meriți o Șansă”.
 
Ca un fapt divers, cu toate că PMP a ieșit de mult timp de la guvernare, Ruana Florina Senopol, fostă Ceaușescu a rămas pe funcția de vicepreședinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), unde fusese numită pe 5 mai 2020.
 
Aceasta este o fostă jurnalistă care începutat să facă politică la Constanța încă din 2016.  Ruana a devenit soția consilierului PMP, Virgil Cristian Senopol.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 
Un membru al PMP Constanța l-a înlocuit pe Marian Vasiliev în conducerea Autorității pentru Administrarea Activelor Statului

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii