Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:23 29 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un membru al PMP Constanța l-a înlocuit pe Marian Vasiliev în conducerea Autorității pentru Administrarea Activelor Statului

ro

07 May, 2020 00:00 3876 Marime text

Organizația județeană Constanța a Partidului Miscarea Populară, are un reprezentant într-una dintre cele mai importante autoritati la nivel central.
Este vorba despre Ruana Florina Ceaușescu, numită, prin Decizia nr. 236/5.05.2020 emisă de premierul Ludovic Orban și publicată în Monitorul Oficial, în funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului.

“Numirea în funcția de vicepreședinte al AAAS mă onorează. Voi depune toate eforturile pentru a îndeplini această funcție cu rezultate pozitive”, a precizat Ruana Ceaușescu care este membru PMP Constanța din 2016 și s-a implicat activ în campania de la alegerile locale. Femeia este partenera de viață a consilierului județean PMP, Virgil Cristian Senopol.
Vă reamintim, în 2017, prin decizia premierului de la acea vreme, Sorin Grindeanu, tot un constănțean a deținut această funcție. Este vorba despre Marian Vasiliev. Anul acesta, Vasiliev a fost demis de premierul Orban din funcția care acum a revenit prin negociere politică, PMP. 
Vasiliev a atacat demiterea, însă în luna aprilie 2020, Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat în dosarul în care fostul senator PPDD Marian Vasiliev a dat în judecată Guvernul Orban, după ce a fost demis de la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Judecătorii Secţiei a II-a Civile, de contencios administrativ şi fiscal din Curtea de Apel Constanța, prin decizia nr.43/CA/08 aprilie 2020, au respins cererea formulată de fostul senator PPDD Marian Vasiliev de suspendare a actului administrativ, ca nefondată. Decizia nu este definitivă.

Despre AAAS


Potrivit paginii oficiale de internet a instituției Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (A.A.A.S) este instituţia românească de referinţă în domeniul administrării/ vânzării acţiunilor statului şi al valorificării creanţelor cu o experienţă de peste 20 de ani.

Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului este cea mai lungă prezenţă pe piaţă în calitate de administrator al activelor şi intereselor economice ale statului român, având cea mai mare experienţă acumulată în diferite segmente decizionale pe acest domeniu.

Partener recunoscut de organismele internaţionale şi coordonator al programelor de restructurare, eficientizare şi privatizare a activelor statului, A.A.A.S. are o contribuţie esenţială la maximizarea rezultatelor administrării intereselor economice ale statului.

Autoritatea are atribuţii în domeniul administrării – privatizării, postprivatizării şi valorificării creanţelor, având, în prezent, 220 de angajaţi cu expertiză în zona juridică, insolvenţă, management şi analiză financiară.
 
Citește și:

Constănțeancă numită vicepreședinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Orban a semnat ordinul

Fostul senator PPDD Marian Vasiliev, la judecată cu Guvernul Orban. A pierdut (minută)

Marian Vasiliev, la judecată cu Guvernul Orban, după ce a fost demis de la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului

Constănţeanul Marian Vasiliev, demis din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului

Constănţeanul Marian Vasiliev vice la Administrarea Activelor Statului. Oana Schmidt-Hăineală la Justiţie
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii