Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București vrea să ridice un bloc de 6 etaje în Mamaia. Răspunsul primit de la Primăria Constanța

ro

08 Apr, 2022 00:00 1265 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Investiția era dorită să fie realizată în stațiunea Mamaia, zona Restaurantului Estival
 
Dokata Construct SRL a obținut de la Primăria Constanța un document de urbanism, însă nu va putea fi folosit pentru ceea ce își propune investitorul.
 
Mai exact, prin Certificatul de Urbanism 603 din data de 7 aprilie 2022, Dokata Construct SRL, prin Cătălin Dosinescu, dorește să investească în stațiunea Mamaia, zona Restaurantului Estival.
 
Conform portalului primăriei, certificatul nu poate fi utilizat în scopul declarat pentru „Construire apart-hotel P+6E și organizare de șantier” deoarece nu se încadrează în reglementările PUZ aprobat prin HCL 121/2013 fiind necesară elaborarea unei documentații PUZ în baza Legii 350/2011 care se reglementeze terenul referitor la: accese, retragerile construcțiilor față de aliniament. Față de limitele laterale și posterioare ale terenului, modul de utilizare a terenului, regim maxim de înălțime, precum și completarea funcțiunilor premise. Documentul are o valabilitate de 12 luni.
 

Despre Dokata Construct SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2015, având sediul social în București, Sector 3, pe strada Foișorului. Asociat unic și administrator este Cătălin Constantin Dosinescu. În anul 2020, firma a raportat 1 salariat, la o cifră de afaceri de 353.412 lei, cu un profit de 19.238 lei. Cătălin Constantin Dosinescu mai este asociat și administrator la Art Trading Construct SRL. Conform confidas.ro, există un contract de asociere în participațiune pentru un punct de lucru temporar în stațiunea Mamaia, încheiat la finele anului 2018.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Dezbatere publică pentru blocurile de 9 și 10 etaje care vo fi ridicate pe strada Baba Novac din Constanța

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii