Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:03 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maurer Imobiliare prezintă o campanie atractivă de Black Friday

ro

16 Nov, 2017 12:22 2172 Marime text
Compania Maurer Imobiliare propune, cu ocazia Black Friday, 14 zile de reduceri la achiziționarea apartamentelor în complexele rezidențiale din Brașov și Constanța. Campania se desfășoară în perioada 15-28 noiembrie și presupune acordarea de vouchere cadou de până la 1500 de euro.
,,Am gândit această campanie inedită ca un ajutor consistent oferit clienților noștri. Pentru că achiziționarea unui apartament necesită mai mult timp de gândire decât o campanie fulger obișnuită, am dedicat 14 zile de oferte speciale pentru clienții din Brașov și Constanța”, explică Oana Păun, director vânzări & marketing Maurer Imobiliare.

Voucherele vor fi oferite progresiv, în funcție de modalitatea de plată a apartamentului achiziționat. Așadar, la achiziționarea unui apartament cu avans de 15%, voucherul oferit va fi de 500 euro, la plata unui avans de 20%, de 700 euro, pentru un avans de 30% voucherul va fi de 1000 de euro, voucherul maxim de 1500 euro fiind oferit la achiziționarea apartamentelor cu plată integrală. Persoanele interesate de această ofertă avantajoasă pot să afle mai multe detalii și să programeze o discuție cu reprezentanții companiei accesând www.maurer-residence.ro.

Maurer Imobiliare şi-a început activitatea în construcţii imobiliare în anul 2006, iar primul proiect a fost realizat în Cluj, după care a continuat în Brașov, Sibiu, Constanța și Târgu-Mureș. 98% din apartamentele dezvoltatorului sunt vândute încă din fază de proiect.
,,Dincolo de construcții, de planuri de extindere, suntem conștienți că munca noastră este un exemplu de performanță și grijă față de clienți. Fiecare proiect este tratat cu mare seriozitate și cu atenție orientate către specificul fiecărei zone. Ne dorim să inspirăm optimism și bucuria de a trăi frumos și ne așteptăm ca această ofertă să fie un real ajutor pentru potențialii clienți Maurer Imobiliare” a precizat Oana Păun.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii